Nέο σεμινάριο «Life Selling Skills Certificate (LSSC)» από το ΕΙΑΣ

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλων των κατηγοριών, το ΕΙΑΣ υλοποιεί για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον καταξιωμένο εκπαιδευτή Άκη Αγγελάκη, Authorized Trainer & Counselor, ένα νέο σεμινάριο αποδεδειγμένης επιτυχίας και αποτελεσματικότητας, με τίτλο «Life Selling Skills Certificate (LSSC)».

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 20 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, 16:30-19:45
  • Τρίτη 11 Οκτωβρίου, 16:30-19:45
  • Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 16:30-19:45
  • Τρίτη 18 Οκτωβρίου, 16:30-19:45
  • Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, 16:30-19:45. 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, το ΕΙΑΣ προσφέρει δωρεάν στους συμμετέχοντες 6 ώρες επιπρόσθετη εκπαίδευση σε διάστημα δύο μηνών από τη λήξη του σεμιναρίου, οι οποίες κατανέμονται σε 2 εκπαιδευτικές συναντήσεις (διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία) για follow-up πρακτικής εφαρμογής, καθώς και σε 2 ώρες παρακολούθηση μέσω διαδικτύου (webinar).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους αλλά και έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους / διαμεσολαβητές που θέλουν να αυξήσουν τα παραγωγικά τους αποτελέσματα μέσα από συγκεκριμένες μεθοδολογίες και στρατηγικές που είναι εφαρμοσμένες με απόλυτη επιτυχία στην πράξη. Επίσης, σε εργαζομένους και στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, επιχειρήσεων και γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα των σεμιναρίων.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου χωρίζεται σε 3 θεματικές ενότητες:

  • 1η Ενότητα: Power selling: Τα βήματα της σύγχρονης ασφαλιστικής πώλησης
  • 2η Ενότητα: Οργανωμένη εξεύρεση & προσέγγιση πελατών
  • 3η Ενότητα: Τelemarketing – Τεχνικές κλεισίματος του ραντεβού από το τηλέφωνο.

Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 225 ευρώ και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο αρχείο Angelakis_LIFE SELLING SKILLS_October 2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*