Γ. Μαυρέλης: Αυξημένη παραγωγή και ρεκόρ επιδόσεων στις νέες αιτήσεις

 

Σε εσωτερική ενημέρωση της εταιρείας από τον Deputy CEO, κ. Γ. Μαυρέλη, που στάλθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου αναφέρεται:  

 

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Η αυξημένη παραγωγή της εταιρίας μας συνεχίζεται, με ακόμα ένα ρεκόρ επιδόσεων στις νέες αιτήσεις!

 

Συγκεκριμένα,  στις 15,16 & 17 Δεκεμβρίου 2015 πετύχαμε:

 

  • Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, 719 νέες αιτήσεις συνολικά. Πετύχαμε δηλαδή αύξηση 89,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι!
  • Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, συνολικά 638 νέες αιτήσεις, επιτυγχάνοντας αύξηση 61,1%  σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο!
  • Ενώ την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο συνολικός αριθμός των νέων αιτήσεων ανήλθε σε 807, σημειώνοντας αύξηση 123,94% σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία πέρσι!

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω νούμερα, από τις πρώτες κιόλας 17 ημέρες του Δεκεμβρίου, έχουμε υπερκαλύψει τα ασφάλιστρα όλου του Δεκεμβρίου του 2014!!   

 

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω επιδόσεις προέρχονται απ’ όλα τα δίκτυα!

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια και την σκληρή δουλειά σας, ενώ με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να μας δείχνουν καθημερινά.

 

Αποδεικνύουμε για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε και ανταποκρινόμαστε επάξια στις προκλήσεις της εποχής στοχεύοντας σταθερά σε μεγαλύτερες επιτυχίες!

 

ΜΦΧ

 

Γ. Μαυρέλης

Deputy CEO, International Life

v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*