Η κα Ευγενία Καφφετζή, Managing Partner OXYGEN Risk Consulting Partners

Η Globalnet επενδύει στην τεχνολογία του «ηλεκτρονικού» γραφείου

Η αιχμή του δόρατος της στρατηγικής της Globalnet από την ίδρυσή της, όσον αφορά τους επιχειρηματικούς κλάδους  μεν είναι η τεχνογνωσία των στελεχών της, αλλά όσον αφορά το retail είναι η τεχνολογία και η έξυπνη ανάπτυξη της διαμεσολάβησης, πέρα και πάνω από τις υψηλές προμηθειακές αμοιβές .

Η Globalnet παρουσίασε το νέο ανανεωμένο Ηλεκτρονικό Γραφείο της, αποκλειστικά για τους συνεργάτες της εταιρίας της (portal.globalnet.gr), το οποίο έχει δημιουργηθεί σε tailor made βάση και στο οποίο ενσωματώνονται εξειδικευμένες αλλά κοινές λειτουργίες για όλο το εύρος των διαδικασιών ασφάλισης & διαχείρισης των retail, αλλά και genius products προϊόντων της εταιρίας. Στόχος της νέας αυτής επένδυσης είναι η ακόμα πιο καινοτόμα υποστήριξη των συνεργατών της, ώστε να βελτιωθεί  στο μέγιστο το σύνολο των business διαδικασιών τους και να μειωθεί σημαντικά περαιτέρω το κόστος διαχείρισης εργασιών.

Globalnet -Νλεο Ηλεκτρονικό Γραφείο

 

Το Ηλεκτρονικό Γραφείο αναβαθμίστηκε σημαντικά, με βελτιώσεις όπως:

  1. Με νέα εφαρμογή συγκριτικής τιμολόγησης στο κλάδο αυτοκινήτων, δίνονταςβαρύτητα σε:
  • ευρύτερη γκάμα τιμολόγησης
  • ταχύτητα και απόκριση της εφαρμογής
  • ολοκληρωμένη διαχείριση Προσφοράς και Αίτησης
  • φιλικότητα προς το χρήστη
  • γρήγορη απόκριση των τιμολογίων της κάθε ασφαλιστικής εταιρίας, μεταβολές και ανανεώσεις με μία κίνηση
  • πρόσβαση από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone)
  1. Υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου:
  • ολοκληρωμένη διεκπεραίωση διαδικασιών (π.χ. κοινό PAYforPRINT που ισχύει για όλους τους κλάδους)
  • διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας του συνεργάτη
  • άμεση έκδοση πιστοποιητικών για επιλεγμένα GENIUS προγράμματα (Ασφάλιση Κινητού, Οδικής Βοήθειας)
  • ολοκληρωμένη και απλή παρακολούθηση των εσόδων και των οικονομικών υποχρεώσεων των συνεργατών
  • διαφάνεια για όλες τις συναλλαγές

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet δήλωσε:

«Όταν κολοσσοί του διαδικτύου όπως η Google και η Amazon μπαίνουν στην ασφαλιστική αγορά, η επένδυση σε «ψηφιακές ικανότητες» για τον ασφαλιστή είναι μονόδρομος. Μόνο με αυτή τη στρατηγική μπορούμε να αυξάνουμε ακόμα περισσότερο το διαθέσιμο χρόνο του συνεργάτη μας για πώληση και να αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα σημαίνει to have Globanetability!

Εργαζόμαστε και παράγουμε σε εποχή υπερπληροφόρησης, όπου όλο και περισσότερο αυξάνεται η ανάγκη για απλούστευση διαδικασιών.

Απευθυνόμαστε πλέον σε μία γενιά πελατών εξοικειωμένη με την τεχνολογία, σε χρήστες φορητών συσκευών που αναζητούν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και από τον ασφαλιστή  τους ,εφάμιλλες με εκείνες που τους παρέχονται από άλλες αγορές.

Βιώνουμε καθημερινά την άμεση ανάγκη να αφήσουμε πίσω το «παλιό- αναλογικό» μοντέλο και να λειτουργήσουμε με νέο «ψηφιακό – high definition” μοντέλο διαμεσολάβησης και σε αυτό επενδύουμε.

Για αυτό και η  φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι σταθερά, η μεγαλύτερη δυνατόν  αξιοποίηση των συνεργασιών και των υποδομών των ασφαλιστικών εταιριών, μέσα όμως από μία κοινή διαμορφωμένη εικόνα και εφαρμογή, η οποία έχει δημιουργηθεί σε tailor made βάση για το δίκτυο της Globalnet».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*