Η Globalnet στο 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο

Το θεσμικό πλαίσιο στον ασφαλιστικό κλάδο έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν την διαμεσολάβηση σε όλο το εύρος των εργασιών της.

Στο πλαίσιο της ανάγκης να ενημερωθούν σωστά οι διαμεσολαβητές, η Ευγενία Καφφετζή, επικεφαλής της Globalnet και αντιπρόεδρος του ΣΕΜΑ, συμμετέχει στο 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr & του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών  του Ν. Ιωαννίνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hotel Du Lac στα Ιωάννινα. Βασικός θεματικός άξονας του συνεδρίου είναι «Οι θεσμικές αλλαγές που μεταβάλλουν τα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση».

H κα. Καφφετζή θα αναλύσει το ζήτημα της εναρμόνισης των ελληνικών επιχειρήσεων με το GDPR  και ειδικότερα πως μπορεί ο νέος κανονισμός να αποτελέσει ευκαιρία για για να αναπτυχθούν καλές πρακτικές και ασφαλής διαχείριση κινδύνων.

Θα συζητηθούν καίρια θέματα του κλάδου όπως ο νέος Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα, η φορολόγηση του κλάδου, η εφαρμογή του Solvency II και η οδηγία για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων IDD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*