back to top
8.1 C
Athens
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026

Ταξίδι των επιτυχόντων του διαγωνισμού της δ/νσης Δημήτρη Αναστασίου,“A Team”

Εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην γενέτειρα του επικεφαλής του Ασφαλιστικού Γραφείου Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιτυχόντων συνεργατών του ομώνυμου Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου.   

Η εκδρομή ξεκίνησε με την συνάντηση όλων των συνεργατών στην Λίμνη Πλαστήρα, όπου ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα στης περιοχής με εκλεκτά τοπικά εδέσματα.

- Advertisement -

H δεύτερη μέρα περιελάβανε εκδρομή στα μαγευτικά Μετέωρα, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επισκέφτηκαν  την (εύκολης πρόσβασης) μονή του Αγίου Στεφάνου &  Χαραλάμπους και μετά οι πιο “γενναίοι” κατευθύνθηκαν στο μεγάλο μετέωρο με τα 300 σκαλοπάτια.

Το βράδυ όλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικό μαγαζί των Τρικάλων..

- Advertisement -

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Τσιτσάνη και στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων που βρίσκεται στο χώρο των πρώην φυλακών.

Η εκδρομή ήταν και μία εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά συνάδελφοι από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας.

Την αποστολή τίμησε ο Διευθυντής Αποζημιώσεων Ατομικών και Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής κύριος Γιώργος Νικολόπουλος, ο οποίος ακολούθησε με χαρά όλο το ταξίδι και τις εκδηλώσεις και έμεινε εντυπωσιασμένος, διότι παρότι υπήρχαν άνθρωποι από τόσες διαφορετικές πόλεις, διαπίστωσε ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια του επικεφαλής των γραφείων Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Γιώργου Ροκαδάκη, όπως και της γραμματείας Τρικάλων Στέλλας Πιτιντζόγια, οι οποίοι είχαν φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ταξιδιού.

Με γεμάτες τις μπαταρίες, καλή διάθεση και πολλές όμορφες εικόνες και συναισθήματα, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής, αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν  ένα πολύ δυνατό τρίμηνο έως το κλείσιμο της χρονιάς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Silver βραβείο για τη στρατηγική «Best Leads Generation Strategy in Home Insurance»

Η διάκριση στα e-volution awards επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνδέει την επιχειρηματική ανάπτυξη με ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

2025: Σε ιστορικά υψηλά η παγκόσμια θερμοκρασία

Οι επιστήμονες επισημαίνουν την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων ενίσχυσης της ανθεκτικότητας των κοινωνιών απέναντι στα νέα κλιματικά δεδομένα

Χρ. Μεγάλου: «Νέο επιχειρηματικό σχέδιο, με διευρυμένες φιλοδοξίες στο πεδίο των τραπεζικών υπηρεσιών και της ασφάλισης»

Τι αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με αφορμή την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων