ΟΙ βραβευμένοι στα Greek Exports Awards 2015 παρουσίασαν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα στο ΧΑ

Τα επιχειρηματικά μοντέλα, τις στρατηγικές και τα σχέδιά τους είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, οι εταιρείες Systems Sunlight, Demo, Raymetrics και Sychem, που διακρίθηκαν στα βραβεία Greek Exports Awards 2015, τα οποία οργάνωσε η εκδοτική – συνεδριακή εταιρεία Ethos Media S.A. και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών. Η παρουσίαση στη λήξη της συνεδρίασης οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

greek_exports_awardsTη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου κήρυξε ο κ. Σαμουήλ Ζήσης, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Γενικός Διευθυντής της Ethos Media S.A., ενώ ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των εταιρειών που προαναφέρθηκαν, η γνωριμία του επιλεγμένου Κοινού με αυτές και δεξίωση. Επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον του Κοινού για τη συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, υπήρξε ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Η Ethos Media, σε συνεργασία με την ΕΝΔΥ ΟΕΥ, θεσμοθέτησε τα βραβεία Greek Exports Awards, αποσκοπώντας στην αναγνώριση και ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του ελληνικού Επιχειρείν, που συνεχίζουν να επιδεικνύουν ισχυρή δυναμική στο εξωτερικό. Έχοντας διανύσει την 6η ετήσια διοργάνωση και προετοιμάζοντας το επικείμενο Greek Exports Forum 2016 στις 9 Ιουνίου 2016 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Hotel, ο θεσμός έχει πλέον συμβάλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό της εξαγωγικής βάσης, αναδεικνύοντας τα φωτεινά παραδείγματα του επιχειρείν, τις νέες τεχνολογίες και την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων νέας γενιάς, που διεισδύουν αποτελεσματικότερα στις νέες απαιτητικές συνθήκες των κανόνων διεθνούς εμπορίου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*