Γιορτάζουμε 21 χρόνια Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ!

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023
9 Φεβρουαρίου 2024, Divani Caravel

Οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού θα βρεθούν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, για 21η συνεχόμενη χρονιά, στο επίκεντρο της επετειακής Τελετής Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, τα οποία διοργανώνει το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Tα βραβεία-θεσμός, πλέον, για την ετήσια αξιολόγηση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών, τα οποία φέτος θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Divani Caravel με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους εξέχοντες θεσμικοί ομιλητές αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας και της αγοράς.

Οι Τιμητικές Διακρίσεις «Εμβληματική Προσωπικότητα της Κεφαλαιαγοράς για το 2023» και «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το 2023» θα απονεμηθούν στην κ. Βασιλική Λαζαράκου, διδάκτορα Νομικής, πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και στον κ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, MBA, PhD, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αντίστοιχα.

Στο πρόγραμμα, που διαρκώς εμπλουτίζεται, συναντούμε σημαντικούς συμμετέχοντες, όπως:

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, υφυπουργός Ανάπτυξης
Θεόδωρος Πελαγίδης, υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Κρις Αίσωπος, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας (ΕΘΕ), διευθύνων σύμβουλος της ALPHA TRUST
Καθηγ. Χαρούλα Απαλαγάκη, acting γενική διευθύντρια της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών
Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ)
Σπυρίδων Κυρίτσης, πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ)
Δρ Χρήστος Π. Νούνης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛΕΤΕΑ), πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ)
Σταύρος Γεωργάκης, Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ – Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων
Παναγιώτης Χασάπης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ (Συνδέσμου Εξαγωγέων)
Γιώργος Ξηραδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ε. Ν., ιδρυτής και γενικός διευθυντής της XRTC Business Consultants
Γιάννης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), senior partner της EOS Capital Partners

Τη λαμπερή Τελετή Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2023 θα παρουσιάσουν o Χρήστος Κώνστας, head of Content, ethosMEDIA, και ο Κώστας Παπαγρηγόρης, δημοσιογράφος.

Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης, κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους τους, έχουν αναδειχθεί μέσα από ειδική ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, του portal banks.com.gr και του newsletter ΧΡΗΜΑ Week και θα βρεθούν μαζί μας, όπως κάθε χρόνο, στην Τελετή Απονομής, για να παραλάβουν τα βραβεία τους και να παρουσιάσουν τις αναπτυξιακές προοπτικές τους στο κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Θυμίζουμε πως τα κριτήρια με βάση τα οποία η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ αξιολόγησε και πρότεινε στο κοινό τις εταιρείες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και το επενδυτικό κοινό.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
bit.ly/hraw23-participation

Για πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://bit.ly/hraw23-info, όπως επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn.

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023, 9 Φεβρουαρίου 2024, Divani Caravel

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Manager, ethosGROUP
τηλ.: +30 210 998 4906
e-mail: baltas.a@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*