Στιγμιότυπο από την ομαδική φωτογράφηση της NN Running Team στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ρεκόρ συμμετοχών στον NΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Με εξαιρετική επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Η ΝΝ Ηellas στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση στη Βόρειο Ελλάδα, φέτος για πρώτη φορά μέσω ονομαστικής χορηγίας.

Στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα σε όλα τα αγωνίσματα. Η παρουσία της ΝΝ Ηellas ήταν δυναμική, χρωματίζοντας πορτοκαλί την πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, περισσότερα από 800 μέλη της ΝΝ Running Team έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις στους αγώνες. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο της ΝΝ, το οποίο είχε πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΝΝ και να κερδίσουν πλούσια δώρα ύστερα από κλήρωση. Τέλος, ο Remco Barbier, Head of Branding NN Group, απένειμε το ειδικό βραβείο «Ευ Ζην» στον 95χρονο Φώτη Πετρίδη, τον μεγαλύτερο σε ηλικία μεταξύ όλων των δρομέων, μετά τη συμμετοχή του στα 5.000 μ.

nn-marathon-salonica-2016-3

Στιγμιότυπο από την εκκίνηση των 5 χλμ.: Από αριστερά: Η Μαριλένα Μηναΐδη, μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η Έρρικα Οικονόμου, Ειδική Γραμματέας Δ.Σ. «Μαζί για το Παιδί», η Πόπη Τσαπανίδου, o Christian Bohlke, Chief Marketing Officer NN Hellas, η Κορίνα Στεργιάδου, η Σόφη Πασχάλη, ο Χρήστος Νέζος, ο Rene Scholten, Chief Financial Officer NN Hellas, και o Aντώνης Βλοντάκης

Στο πλαίσιο της ονομαστικής της  χορηγίας στη διοργάνωση, η NN Hellas  στήριξε για μια ακόμη φορά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και δώρισε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του έργου της. Επώνυμοι «πρεσβευτές» της Ένωσης παρευρέθησαν στον μαραθώνιο και αγωνίστηκαν με τα χρώματα της NN Running Team. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, ο αθλητής Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τίμησαν με την παρουσία τους την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και διέδωσαν τα μηνύματα της φιλοσοφίας «Live Well».

O Christian Bohlke, Chief Marketing Officer ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά: «Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την ΝΝ Hellas να είναι φέτος Ονομαστικός Χορηγός στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε παρόντες στις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, οι οποίες προσελκύουν αθλητές παγκοσμίου φήμης. Τα ιδανικά του μαραθωνίου ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις εταιρικές μας αξίες και τη φιλοσοφία “Live Well”». 

nn-marathon-salonica-2016-2

Από αριστερά: Η Κατερίνα Αυγερινού, η Μαρία Χατζηνικολάκη, Director of Programs & Fundraising της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ο Remco Barbier, Head of Branding NN Group, η Έρρικα Οικονόμου, Ειδική Γραμματέας Δ.Σ. «Μαζί για το Παιδί», η Πόπη Τσαπανίδου, ο Wouter Heijmerink, Sponsorship Manager NN Group, η Σόφη Πασχάλη, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Κορίνα Στεργιάδου, ο Christian Bohlke, Chief Marketing Officer NN Hellas, o Mάκης Καλαράς, ο Χρήστος Νέζος, η Μαριλένα Μηναΐδη, μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και η Μαρία Μοσχοβίτη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*