Το ΠΑΡΟΝ ενδυναμώνει τους συνεργάτες του

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του Οικοσυστήματος που έχει δημιουργήσει το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ περιλαμβάνει έναν κύκλο workshop που αφορούν στο ευ ζην των συνεργατών του μέσω της εφαρμογής καλών πρακτικών αυτοβελτίωσης και αυτοφροντίδας υπό την καθοδήγηση της επιστημονικής συνεργάτη του κυρίας Γιάννας Τζίμα, Υοga και Fitness Instructor.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων πραγματοποιήθηκε στις 05.04.2023 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ΠΑΡΟΝ workshop με θέμα:

«Τεχνικές Αναπνοών & Ευέλικτη Εργασία»

H ρίζα της λέξης πνεύμα κατά τους αρχαίους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη αναπνοή και σύμφωνα με τον όρο πράνα που χρησιμοποιούν στην Υoga η αναπνοή είναι η δύναμη της ζωής.

Στο ΠΑΡΟΝ υπάρχει η πεποίθηση πως οι συνεργάτες που καθημερινά τρέχουν να ανταποκριθούν σε προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις υψηλών απαιτήσεων τις περισσότερες φορές, δεν πρέπει να παραμελούν τον εαυτό τους, αντιθέτως πρέπει να τον φροντίζουν. Η αυτοφροντίδα είναι μία στρατηγική ζωής για επιτυχία. Δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα στην συναισθηματική και ψυχική υγεία τους οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ επιτυγχάνουν να διατηρούν την ενέργεια τους και την υψηλή τους παραγωγικότητα.

Η κυρία Γιάννα Τζίμα είναι απόφοιτος του Yoga Works (Yoga Alliance registered 200 h) και της Ηatha Yoga 200 h (Yoga and Budo center Ανδρέας Προβελέγγιος), μέλος του Yoga Alliance και πτυχιούχος της σχολής I.A.F.A (fitness and Aerobic). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του γνωστού group 3elements που δραστηριοποιούταν στην οργάνωση Yoga – wellness Retreats με αντικείμενο τη σωστή διατροφή (detox), σωματική άσκηση, φυσική κατάσταση, διαλογισμό, pranayama, τεχνικές χαλάρωσης και γενικότερα ψυχικής και σωματικής υγείας.Έχει πολυετή εμπειρία ως Personal trainer σε ομαδικά προγράμματα, ως Yoga instructor και σε Prenatal yoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*