Νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής από την ERGO Ασφαλιστική

H ERGO Ασφαλιστική, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αναβαθμίζει τη διαδικασία αποζημιώσεων στις γενικές ασφαλίσεις, η οποία γίνεται πλέον πιο εύκολη και γρήγορη για τους δικαιούχους, μέσω της νέας εφαρμογής ηλεκτρονικής υπογραφής ERGO eSign.

Συγκεκριμένα, o πελάτης λαμβάνει με  e-mail το ειδικό link για  την υπογραφή της απόδειξης αποζημίωσης, επιβεβαιώνει τον κωδικό  που του αποστέλλεται με SMS στο κινητό που μας έχει δηλώσει και υπογράφει ηλεκτρονικά την απόδειξη  αποζημίωσης με ένα  κλικ!

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αρχικά στην ηλεκτρονική υπογραφή των εξοφλητικών αποδείξεων, με τις οποίες καταβάλλονται αποζημιώσεις από τις γενικές ασφαλίσεις ποσού έως και 6.500 €. Στη συνέχεια, η νέα εφαρμογή ERGO eSign θα ενσωματωθεί, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις,  και σε άλλες εταιρικές διαδικασίες, με στόχο η εταιρεία να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.

Στρατηγική επιλογή της “ERGO Ασφαλιστική” αποτελεί η ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των βασικών εταιρικών διαδικασιών της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, θέλοντας να πρωτοπορεί και να συνεχίζει να βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες φροντίδας προς τους συνεργάτες, τους ασφαλισμένους, αλλά και όλους τους συναλλασσόμενους μαζί της.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*