Ασφαλιστικό λογισμικό από την CONET

Η CONET διαθέτει υπηρεσίες αποκλειστικά μέσω του internet υλοποιώντας ένα ηλεκτρονικό κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών και διεκπεραίωσης ασφαλιστικών εργασιών μεταξύ όλων όσων δραστηριοποιούνται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Για τις ασφαλιστικές εταιρείες η CONET δημιουργεί την τεχνολογική υποδομή μέσω της οποίας ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών τους μπορεί να εκτελεί τις διάφορες ασφαλιστικές εργασίες που επιθυμεί online μέσα από το internet.

Στους διαμεσολαβούντες κάθε μεγέθους και τεχνολογικής υποδομής η CONET δίνει την δυνατότητα να εκτελούν καθημερινές εργασίες:

• Τιμολόγηση προϊόντων
• Εκτύπωση προσφορών
• Αποστολή αιτήσεων

• Έκδοση πιστοποιητικών ασφάλισης, έκδοσης συμβολαίων κλπ., μέσα από ένα κοινό περιβάλλον για έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών Μέσω της υπηρεσίας CONET Agency, η οποία παρέχεται δωρεάν προς όλους, ανεξαρτήτως τους διαμεσολαβούντες, οποιοδήποτε ασφαλιστικό γραφείο μπορεί να δημιουργήσει μία δική του περιοχή στο internet μέσω της οποίας όλοι οι συνεργάτες του γραφείου να κάνουν login και να συντονίζονται / ανταλλάσσουν πληροφορίες (να κάνουν προσφορές, μέχρι και αποστολή αιτήσεων) με το κεντρικό γραφείο να εποπτεύει, ελέγχει και προωθεί αυτομάτως κάθε εργασία, προς κάθε μια ασφαλιστική εταιρεία.

Η CONET σχεδιάζει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες της, ιδίως της τιμολόγησης, αποστολής αιτήσεων, εκδόσεως πιστοποιητικών ασφάλισης και συμβολαίων, μέσω της τεχνολογίας των web services.

Η τεχνολογία των web services έχει τη δυνατότητα της σύνδεσης των υπηρεσιών της CONET με όλα τα δημοφιλή
πακέτα ασφαλιστικού λογισμικού και όλα τα σημερινά και μελλοντικά web sites παροχής ασφαλιστικών πληροφοριών και πολυτιμολόγησης ασφαλιστικών προϊόντων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*