Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι συνεργάτες της International Life

Στην Νέα Υόρκη, την κορυφαία πόλη του Κόσμου ταξίδεψαν οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού Πωλήσεων του Ομίλου International Life. Οι κορυφαίοι συνεργάτες της International Life πέρασαν 7 μαγευτικές ημέρες στην πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έχει δώσει το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. 

Οι επιτυχόντες περιηγήθηκαν στην καρδιά του Manhattan και, μεταξύ των άλλων ατελείωτων επιλογών τους, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Lincoln Center, το Central Park, την Time Square, το Broadway,  το Rockefeller Center και τη Wall Street. Επίσης, είδαν από κοντά το σημείο μηδέν, το Οικονομικό Κέντρο, επισκέφτηκαν το Battery Park και το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, και απόλαυσαν τη βόλτα τους στο φόντο της φωτισμένης γέφυρας του Brooklyn. 

International LifeΦυσικά το ταξίδι περιλάμβανε και επίσκεψη στο μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons, έναν πραγματικό παράδεισο από καταστήματα διάσημων σχεδιαστών και 220 ονόματα της μόδας.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με μια μαγευτική κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Manhattan και αποχαιρετιστήριο δείπνο εν πλω, όπου οι επιτυχόντες πέρασαν δίπλα από το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Long Island και μαγευτικές γέφυρες.

Τους διακεκριμένους συνεργάτες συνόδεψε στην πόλη των ατελείωτων επιλογών ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ Π. Λίβας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*