Διευκρινίσεις Βρούτση για την καθυστέρηση σε επιδόματα 800 και 534 ευρώ

Διευκρινίσεις για τα επιδόματα στήριξης των 800 ευρώ και των 534 ευρώ αντίστοιχα παρείχε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννης Βρούτσης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του OPEN. Όπως τόνισε αυτή την εβδομάδα θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ σε έναν αριθμό από τις ειδικές κατηγορίες των εργαζομένων αυτών που δεν το έχουν λάβει.

Ειδικότερα ο υπουργός είπε ότι “τα 800 έχουν δοθεί στο σύνολό τους με εξαίρεση μια πολύ μικρή κατηγορία” ενώ αυτή την εβδομάδα θα δοθούν σε έναν αριθμό από τις ειδικές κατηγορίες (οικοδόμοι)”.

Εν συνεχεία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπήρξε η καθυστέρηση στην καταβολή των επιδομάτων των 800 ευρώ και των 534 ευρώ.

“Το πήρα πάνω μου αυτό, ήταν 160 χιλιάδες, η συντριπτική πλειοψηφία έχει πληρωθεί. Αυτές οι λίγες χιλιάδες που έχουν μείνει είναι γιατί έγιναν διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ με δική μου κατεύθυνση, διότι δεν έπρεπε κάποιοι να πάρουν διπλό επίδομα. Είμαι θεματοφύλακας των χρημάτων του δημοσίου και έπρεπε να προστατεύσω τις διπλοκαταβολές”, είπε ο κ. Βρούτσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*