ViSION: Το μέλλον των Συντάξεων και ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Ένα νέο εγχείρημα που αναδεικνύει τον ρόλο και τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών είναι γεγονός.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ σε συνεργασία με την Ethos Media δημιούργησε το ViSION, ένα ενημερωτικό έντυπο αποκλειστικά για τους πελάτες-ασφαλισμένους της, το οποίο στοχεύει στην βελτίωση της γνώσης και των σχέσεων μαζί τους.

Μέσα από στοιχεία, συνεντεύξεις, άρθρα και εμπειρίες υφιστάμενων πελατών, στόχος είναι να γίνει σαφές πως η ασφάλιση αποτελεί τον μόνο τρόπο για την προστασία του εαυτού μας, της οικογένειας ή της περιουσίας μας από πληθώρα απειλών, καταβάλλοντας – τις περισσότερες φορές – ελάχιστα ασφάλιστρα.

Το εν λόγω τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο έχει ως στόχο να προσφέρει έγκυρη, ποιοτική και χρήσιμη ενημέρωση, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα της Ασφάλισης.

Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στο κρίσιμο θέμα των συντάξεων, που απασχολεί έντονα όλους τους πολίτες για τη ζωή τους μετά το πέρας του εργασιακού τους βίου. Αναλυτικά:

-Παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά και τα επιτεύγματα της Εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, στην 40χρονη και πλέον επιτυχημένη της πορεία.
-Αναλύονται οι λόγοι γιατί η Ιδιωτική Σύνταξη εξασφαλίζει το μέλλον μας.
-Αποτυπώνονται με στοιχεία οι δυσμενείς συνθήκες για το μέλλον του Εθνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος.
– Δίνονται χρήσιμες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για το τι πρέπει να γνωρίζει κανείς σε ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα.
– Παρουσιάζεται το πρόγραμμα περιοδικών καταβολών ισόβιας μηνιαίας σύνταξης με 15ετή ελάχιστη εγγύηση «Ιδιωτικό Πρόγραμμα Σύνταξης – μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστη»

Επίσης:

– Συνεργάτες του δικτύου της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για την πορεία τους, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και την σχέση τους με την Εταιρία.
– Με άρθρα τους οι καθηγητές κ.κ. Παναγιώτης Αλεξάκης και Πλάτων Τήνιος μιλούν για την ιδιωτική ασφάλιση, τις συντάξεις και το μέλλον του ασφαλιστικού συστήματος.
-Τέλος, σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα συνέντευξη, η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός κα Κάτια Δανδουλάκη παραθέτει τα οφέλη από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δείτε εδώ το έντυπο ViSION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*