Το app Drive&Win που επιβραβεύει τους οδηγούς που το χρησιμοποιούν!

Η εφαρμογή ERGO Drive&Win απευθύνεται σε όλους όσους  που ενδιαφέρονται για την οδική ασφάλεια και τη συνεχή βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς τους, ανεξάρτητα από το εάν είναι  πελάτες της ERGO ή όχι.

Εάν έχετε ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σας στην ERGO, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για όσο διάστημα είστε πελάτης. Σε διαφορετική περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για ένα δοκιμαστικό διάστημα 3 μηνών και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση, εφόσον γίνετε πελάτης.

Πώς αξιολογείται η οδηγική συμπεριφορά

Για την αξιολόγηση της οδηγικής συμπεριφοράς, η εφαρμογή ERGO Drive&Win χρησιμοποιεί τους ακόλουθους δείκτες:

  • ERGO Stars
    Η ποιότητα της οδηγικής συμπεριφοράς εκφράζεται σε ERGO Stars (1 έως και 5 αστέρια) και βαθμολογείται, ανά διαδρομή και συνολικά, με βάση κλίμακα από το 0 έως και το 100, σύμφωνα με τις επιδόσεις του οδηγού ως προς συγκεκριμένες ενέργειές του, όπως η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, το απότομο φρενάρισμα, η απότομη επιτάχυνση, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και η οδήγηση στις ώρες 00:00 έως και 05:00, που αποτελούν τη ζώνη υψηλής επικινδυνότητας.
    Αυτή η συνολική βαθμολογία μετατρέπεται σε ERGO Stars , σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:
Βαθμολογία ERGO Stars
έως και 40 *
41 – 60 * *
61 – 75 * * *
76 – 90 * * * *
91 – 100 * * * * *

ERGO SafeMiles
Τα ERGO SafeMiles εκφράζονται σε πόντους, που συλλέγονται ανά διαδρομή, ανάλογα με την πιο πάνω βαθμολογία, σε συνδυασμό με τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

ERGO Badges
Τα ERGO Badges εκφράζονται σε τίτλους, που κερδίζονται όταν ο οδηγός διατηρεί σταθερά υψηλές επιδόσεις οδηγικής συμπεριφοράς και είναι:

Χρυσό Τιμόνι

Ασφαλής Ταχύτητα

Μη Χρήση Κινητού Τηλεφώνου

Ασφαλές Φρενάρισμα

Ασφαλής Επιτάχυνση

Μη Οδήγηση σε Ώρες Υψηλής Επικινδυνότητας

Ο τίτλος «Χρυσό Τιμόνι» κερδίζεται από τους οδηγούς που έχουν λάβει όλα τα υπόλοιπα ERGO Badges και ταυτόχρονα διατηρούν πέντε (5) ERGO Stars.

Πώς επιβραβεύεται η καλή οδηγική συμπεριφορά

Η ERGO για την επιβράβευση των χρηστών της εφαρμογής ERGO Drive&Win που διακρίνονται για την οδηγική συμπεριφορά τους, θέσπισε τις ακόλουθες παροχές:

  • Έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης αυτοκινήτου
    Η έκπτωση αυτή παρέχεται σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί, τόσο σε ήδη υπάρχοντα, όσο και σε νέα ασφαλιστήρια της ERGO, λαμβάνοντας υπόψη κάθε φορά τα ERGO Stars που θα έχετε διασφαλίσει και υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 2.000 ERGO SafeMiles:
Έκπτωση ERGO Stars
5% *  *  *
10% * * * *
20% * * * * *

Διαγωνισμοί
Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας σε έκτακτους διαγωνισμούς που θα ανακοινώνονται μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win και να κερδίζετε δώρα, ανεξάρτητα εάν είστε ή όχι πελάτης της ERGO.

Κατεβάστε το εδώ μέσω App Store ή του Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*