ERGO My Auto powered by Drive&Win – Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Τα νέα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία στις καλύψεις, συνδυασμένα με την ασφάλεια και τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία της τηλεματικής.

Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που σας βοηθάει να γίνετε ακόμα καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνετε δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική σας οδηγική συμπεριφορά!

Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της winbank μπορείτε να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό σας, να αγοράσετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με έκπτωση 15% και να επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια και επιπλέον εκπτώσεις που σας προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική με τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win.

Διάρκεια

  • 3 μήνες
  • ή 6 μήνες
  • ή 1 χρόνος

Προγράμματα και καλύψεις:

  • ERGO My Auto Simple Plus powered by Drive&Win: Για εσάς που θέλετε τις απαραίτητες καλύψεις για το όχημά σας και ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων με βάση τις ανάγκες σας.
  • ERGO My Auto Total powered by Drive&Win: Για εσάς που θέλετε να εξασφαλίσετε το όχημά σας από περισσότερους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*