Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ., Υδρόγειος Ασφαλιστική (στο κέντρο), Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική (δεξιά) και Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Κύπρου

Α. Κασκαρέλης (Υδρόγειος): Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την ψυχή της εταιρείας (φωτογραφίες)

Τη νέα χρονιά υποδέχθηκε η Υδρόγειος Ασφαλιστική με την πραγματοποίηση της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του διοικητικού της προσωπικού, στην Αθήνα.

«Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει λόγους να γιορτάζει με τους ανθρώπους της μια χρονιά σημαντικών επιτευγμάτων», ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, συνεχίζοντας:«Για άλλη μια χρονιά, το 2018,  η εταιρεία μας σημείωσε κερδοφορία που θα ξεπεράσει τα 6,5 εκατ. ευρώ. Ενίσχυσε τα οικονομικά της μεγέθη και αύξησε ακόμη περισσότερο, κατά 23 μονάδες, τον δείκτη φερεγγυότητάς της. Επιπλέον, με τις δικές σας προσπάθειες και τον υψηλό επαγγελματισμό σαςσυμβάλατε ώστε η εταιρεία να καταγράψει  ένα από ταυψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης στην ασφαλιστική αγορά  – 14,3% αύξηση στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα – αλλά και, όπως πάντα, υψηλότατα ποσοστά ικανοποίησης από ασφαλισμένους και συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα».  Ο κ. Π. Κασκαρέλης αναφέρθηκε επίσης στη νέα γενιά της Διεύθυνσης Πωλήσεων,η οποία ανέπτυξε αξιόλογη παραγωγική δραστηριότητα, και, το 2019, θα ενισχύσει με δυναμισμό την προώθηση των προϊόντων  και των υπηρεσιών τηςεταιρείας.

Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

Εγκάρδιες ευχές απηύθυνε στη συνέχεια ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής, τονίζοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την «ψυχή της εταιρείας και τη βάση πάνω στην οποία εδράζεται το πιο διακριτό στοιχείο στην 45χρονη πορεία της – ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, στον πολυχώροBle στον ‘Αλιμο, το «παρών» έδωσε όλη η ανώτατη διοίκηση της εταιρείας, μεταξύ αυτών ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής, ο κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, καθώς και ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Κύπρου.

Η κοπή της πίτας ανέδειξε τρεις τυχερούς που κέρδισαν δώρα – εκπλήξειςενώ η συνέχεια της βραδιάς επιφύλασσε άφθονη διασκέδαση για όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*