Μια ξεχωριστή βραδιά για την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του προσωπικού της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για το 2024

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το διοικητικό προσωπικό έκοψε την Πέμπτη 25.01.2024  η Ευρώπη Ασφαλιστική παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας Νικόλαου Μακρόπουλου, του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας στον φιλόξενο χώρο του δημοφιλούς Bar Restaurant της Αθήνας Balthazar.

Το προσωπικό μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι το πρωί και να χαρούν με τις όμορφες εκπλήξεις και δώρα που τους επιφύλαξε ο κ. Ν. Μακρόπουλος  προσκαλώντας όλο το προσωπικό να περάσουν ένα αξέχαστο weekend τον μήνα Μάϊο σε ένα ξεχωριστό resort. 

Στην ομιλία του  ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νίκος Μακρόπουλος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο, Στελέχη και εργαζόμενους της Εταιρείας που διαχρονικά υποστηρίζουν την Ευρώπη Ασφαλιστική και ευχήθηκε σε όλους ολόψυχα μια Καλή Χρονιά με αισιοδοξία και ανοδική πορεία!

Ο κ. Ν. Μακρόπουλος τόνισε ότι σε μια χρονιά που οι φυσικές καταστροφές λόγω της κλιματικής κρίσης δημιούργησαν πολύ μεγάλες ζημιές στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η Εταιρεία, παρόλο που είχε  μεγάλες ζημιές λόγω Daniel, κατάφερε να διατηρήσει υψηλά την κερδοφορία της και να κλείσει το έτος 2023 με κέρδη προ φόρων 5,1 εκ. ευρώ, ήτοι αύξηση 20% σε σύγκριση με τα αντίστοιχα κέρδη προ φόρων 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*