Υγεία OPTIMUM – Ο πολυτιμότερος σύμμαχος της Υγεία σας από την Interlife

Η βέλτιστη φροντίδα της Υγείας σας με προνομιακές καλύψεις και πρόσβαση σε σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες.Ένας σύγχρονος μηχανισμός υγείας, σύμμαχός σας για να νιώθετε απόλυτα ασφαλής σε κάθε περίπτωση. Το Υγεία OPTIMUM είναι ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας που σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε κορυφαία Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Κάλυψη Δαπανών Νοσηλείας, Επείγοντα Περιστατικά, Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία, Υγειονομική Μεταφορά, επιπλέον Επιδόματα και πλήθος παροχών βρίσκονται στη διάθεσή σας για να νιώθετε απόλυτα ασφαλής.

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας σας σε κορυφαία Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα. Επιπλέον, σας προσφέρει άμεση κάλυψη επειγόντων περιστατικών και χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς διανυκτέρευση, καθώς και πλήθος παροχών για να νιώθετε ασφαλής σε κάθε περίπτωση.

Επείγοντα Περιστατικά

Σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή απρόβλεπτου ατυχήματος έχετε τη δυνατότητα χρήσης των Εξωτερικών Ιατρείων συμβεβλημένου Νοσηλευτικού Ιδρύματος, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα αντιμετωπίσει άμεσα το περιστατικό σας χωρίς καμία επιβάρυνση, έως το ποσό των 500€ ετησίως.

Επείγουσα Υγειονομική Μεταφορά

Με μία μόνο κλήση στο αρμόδιο Συντονιστικό Κέντρο, και εφόσον κριθεί ιατρικώς αναγκαίο, θα πραγματοποιηθεί η υγειονομική μεταφορά σας με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, πάντα συνοδεία ιατρού, ώστε να σας παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.

Νοσηλεία με διανυκτέρευση

Καλύπτονται απευθείας 100% τα έξοδα νοσηλείας έως 500.000€ ετησίως σε περίπτωση διανυκτέρευσής σας σε συμβεβλημένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα. Παράλληλα όμως διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα που επιθυμείτε, Δημόσιο ή Ιδιωτικό εντός Ελλάδος, πέραν των Συμβεβλημένων, καλύπτοντας ο ίδιος τις δαπάνες νοσηλείας και λαμβάνοντας στη συνέχεια την αποζημίωσή σας απολογιστικά.

Κατά τη νοσηλεία σας επιπλέον εξασφαλίζετε…

• Το κόστος δωματίου σας και τα έξοδα τροφής

• Τις αμοιβές χειρουργών, αναισθησιολόγων καθώς και θεραπόντων ιατρών

• Την παραμονή σας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Αυξημένης Φροντίδας

• Ιδιωτική αποκλειστική νοσοκόμα

• Τα έξοδα χρήσης χειρουργείου και νάρκωσης

• Το υγειονομικό υλικό, απλούς ή γύψινους επιδέσμους και νάρθηκες

• Φάρμακα, μικροβιολογικές αναλύσεις, ιατρικές και απεικονιστικές εξετάσεις

Νοσηλεία χωρίς διανυκτέρευση

Αν υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα χωρίς διανυκτέρευση (ODS), το πρόγραμμα θα καλύψει το κόστος αφού πρώτα αφαιρεθεί το 50% του ποσού απαλλαγής.

Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία

Εφόσον υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας καλύπτονται επιπλέον τα κόστη για Διαγνωστικές Εξετάσεις και Ιατρικές Επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά τη νοσηλεία και σχετίζονται άμεσα με αυτήν, έως 1.000€ ανά περίπτωση.

Χημειοθεραπείες, Ακτινοβολίες, Ραδιοθεραπείες

Το πρόγραμμα καλύπτει Χημειοθεραπείες, Ακτινοβολίες και Ραδιοθεραπείες σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα έως και τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη νοσηλεία, παρακρατώντας το εκπιπτόμενο ποσό μόνο κατά την πρώτη θεραπεία. Σε περίπτωση επιλογής Δημόσιου Νοσοκομείου το κόστος θα καλυφθεί 100%.

Προληπτική Μαστεκτομή και Αποκατάσταση

Με ευαισθησία απέναντι στη γυναίκα, η INTERLIFE καλύπτει τα έξοδα προληπτικής μαστεκτομής, εφόσον κριθεί αναγκαίο, καθώς και το κόστος αποκατάστασης μαστών όταν αυτή πραγματοποιηθεί.

Ρομποτική Χειρουργική Πρωτοπόρος

Με καινοτόμες παροχές και επενδύοντας στη χρήση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας, η INTERLIFE σας εξασφαλίζει χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται με σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*