Σε εξέλιξη το θέμα της Ασπίς

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της της διαδικασίας  προσωρινής διανομής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AA. Ολοι οι πιστοποιημένοι δικαιούχοι θα λάβουν το ποσό των προσωρινών διανομών για το οποίο υπάρχει απόθεμα. Οι καταβολές πραγματοποιούνται τακτικά με την επομένη να ολοκληρώνεται στις επόμενες εβδομάδες.

Η διαδικασία κρατά από τον Οκτώβριο του 2016 με την τελευταία καταβολή ποσού προς τους πιστοποιημένους δικαιούχους να έχει γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σημειώνεται τα ποσά των προσωρινών διανομών που καταβλήθηκαν έως και την 24 Ιουλίου 2018 ανήλθαν σε περίπου 67.000.000 ευρώ.

Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής, από τις 17 Οκτωβρίου 2016 που ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους έως και την 24 Ιουλίου 2018, ολοκλήρωσε τη διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 42.337 συμβόλαια εκ των οποίων 26.308 αφορούν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 16.029 στην COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.

Ε. Ερμ

2 comments

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΟΥΜΠΑΣ

    Τι κόπτονται και ζητωκραυγάζουν;
    Οι υπόλοιποι περί των 200.000 της Ασπίς,
    που δεν δέχονται και, καλά κάνουν την μερική καταβολή έναντι εξαγοράς, τι θ΄απογίνουν; Στον καιάδα;
    Το συμβόλαιο που υπογράψαμε προέβλεπε πως όταν το κράτος κλείσει την ασφαλιστική θα αποζημιωνόμασταν κατ΄αυτόν τον δαιδαλώδη και απαράδεκτο τρόπο;

  2. ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

    το πλαίσιο που ορίζει ποιοι είναι πιστοποιημενοι ή μη θα πρεπει να αλλάξει . Πως είναι δυνατόν να τιμωρούνται υπερήλικες ,αρρωστοι ,μετανάστες ή ακόμη και νεκροί ? Πελάτες όλοι οι οποίοι δεν έτυχαν της προσοχής που έπρεπε . Ολοι κατέβαλαν ασφάλιστρα στα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας και δικαιούνται ασφαλίσματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*