Η Aviva και η Barclays επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η Barclays προχώρησε στην ανανέωση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου με την Aviva, για την αποκλειστική πώληση ασφαλιστικών συμβολαίων μέσω του δικτύου καταστημάτων της στη βρετανική αγορά έως το 2015. Nα σημειωθεί ότι η αρχική συμφωνία των δύο εταιριών είχε υπογραφεί το 2005.

Ο κ. Igal Mayer Διευθύνων Σύμβουλος της Aviva Γενικών Ασφαλειών ανέφερε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανανέωση του συμβολαίου με την Barclays, γεγονός το οποίο αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε τις δραστηριότητές μας στην αγορά γενικών ασφαλίσεων.

 Η συμφωνία αυτή είναι απόδειξη της πολύ καλής συνεργασίας των δύο εταιριών τα πέντε τελευταία χρόνια, αποδεικνύεται επωφελής και κερδοφόρος και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη και συνεχίζει να αναπτύσσεται». 

Ο κ. Gary Duggan, Διευθύνων σύμβουλος του τμήματος λιανικής τραπεζικής της Barclays στη Βρετανία σε δηλώσεις του ανέφερε ότι « όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Aviva, η πρόθεσή μας ήταν να αυξήσουμε την παρουσία της Barclays στον τομέα των γενικών ασφαλειών. 

Η συνεργασία θεωρείται άκρως επιτυχημένη, καθώς οι πωλήσεις ασφαλιστικών συμβολαίων μέσω του δικτύου μας έχει συμπεριλάβει μέσα στις 10 πρώτες εταιρίες στη βρετανική αγορά και αντανακλά τον αποτελεσματικό συνδυασμό του δικτύου της Barclays και την εξειδίκευση της Aviva.

Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τη συνεργασία, ο αριθμός των ασφαλιστήριων συμβολαίων κατοικιών έχει αυξηθεί κατά 40%.

Η ανανέωση της συμφωνίας με την Aviva θα μας επιτρέψει να «χτίσουμε» στην προηγούμενη επιτυχία μας, προκειμένου να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς μας στις γενικές ασφαλίσεις προσφέροντας στους πελάτες μας σίγουρα και ασφαλή προϊόντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*