Commercial Value: Αλλαγή διοίκησης, ο νέος ρόλος του κ. Βιδάλη

Ραγδαίες εξελίξεις στη Commercial Value, ενώ ο κ. Βιδάλης παραμένει προκειμένου να υποστηρίξει την προσπάθεια πώλησης της εταιρίας

Με νέο Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο πορεύεται στο εξής η Commercial Value. Με ανακοίνωσή της που εξέδωσε χθες το απόγευμα η διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρίας, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του IW, το οποίο αναφερόταν στις διοικητικές ανακατατάξεις της Commercial Value και στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βιδάλης.
Ο κ. Βιδάλης παραμένει στην εταιρία, προκειμένου να υποστηρίξει την προσπάθεια πώλησής της.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από την μητρική μας εταιρία Aspis Holdings κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της 27.11.09 αποφάσισε όπως εξουσιοδοτήσει την Διεύθυνση της εταιρίας και τους Επαγγελματικούς της Συμβούλους να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για πώληση όλων των Ασφαλιστικών συμμετοχών της.

Ύστερα από την απόφαση αυτή, ανέθεσαν τον συντονισμό του πολύ σημαντικού αυτού έργου για το μέλλον τόσο της Commercial Value όσο και της ΠΡΩΤΗΣ Ασφαλιστικής στον κ. Δ.Βιδάλη.

Προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στον κ. Δ.Βιδάλη να αφοσιωθεί στο σημαντικό αυτό έργο επ’ ωφελεία όλων, μετόχων, μελών, προσωπικού, αποφάσισε επίσης την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Commercial Value.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 2.12.09 έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ της Commercial Value ως ακολούθως:

• Φραγκίσκος Πολυκράτης – Πρόεδρος
• Παναγιώτης Παλαιολόγος – Αντιπρόεδρος
• Βασίλειος Αυδής – Διευθύνων Σύμβουλος
• Βασίλειος Αποστολόπουλος – Μέλος & Γραμματέας του Δ.Σ
• Όλγα Ψωμιάδη – Μέλος
• Στέφανος Αυγουλέας – Μέλος
• Κων/νος Κέντρος – Μέλος
• Αντώνιος Αρβανίτης – Μέλος

Ο κ. Βιδάλης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος, όσο καιρό είναι αναγκαίο αναφορικά με τον συντονισμό των εργασιών της και τις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες, διευκολύνοντας έτσι το έργο του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου και την ομαλή λειτουργία της Εταιρίας.

Οι μέτοχοι θεωρούν ότι αυτή αποτελεί και την καλύτερη λύση που θα επιτρέψει την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη των εργασιών και την ταυτόχρονη αποκοπή της εταιρίας από τα όποια «βαρίδια» του παρελθόντος.

Κατά τα άλλα, η εργασία όλων συνεχίζεται κανονικά και ευελπιστούμε σε καλύτερα αποτελέσματα.

Είμαστε άλλωστε σίγουροι γι’ αυτό, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα παρά τις αρνητικές φήμες και την δυσμενή οικονομική συγκυρία, γενικότερα κατορθώσαμε να επιτύχουμε τη σταθερότητα στον κύκλο εργασιών μας.

Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εμπιστοσύνη και την αμέριστη βοήθεια που είχαμε και θεωρούμε ότι θα έχουμε και στο μέλλον, τόσο από το προσωπικό όσο και από τους συνεργάτες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για  άλλη μια φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*