Νέα Τραπεζοασφαλιστικά Προγράμματα από την Εμπορική Τράπεζα και την Emporiki Life

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του αποταμιευτικού κοινού, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε δύο νέα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα. 
Το «InvestLife Εφάπαξ» είναι ένα επενδυτικό πρόγραμμα ενιαίας καταβολής και εγγυημένου επενδυόμενου κεφαλαίου στη λήξη του με συνολική διάρκεια επένδυσης 10 έτη και εφάπαξ καταβολή από €5.000 έως €300.000. Η απόδοσή του συνδέεται με το Δείκτη DJ Eurostoxx 50, ενώ προσφέρει δύο ευκαιρίες για απόδοση: στην 5ετία ή στη 10ετία. Το προϊόν θα διατίθεται έως τις 12 Ιουνίου 2009.
Το «InvestLife Βήμα Βήμα» λειτουργεί ως αποταμιευτικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών και συνδέεται με 2 Αμοιβαία Κεφάλαια, τα οποία συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και την προστασία της επένδυσης. 

Παρέχει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να επιλέξει ο ίδιος το ποσοστό επένδυσης της καταβολής του στα Αμοιβαία Κεφάλαια «Euro Reserve C» (Α/Κ διαχείρισης διαθεσίμων) και «Atout Prem’s Actions» (Α/Κ ειδικού τύπου, το οποίο προσφέρει προστασία στο 90% της μέγιστης ετήσιας τιμής του μεριδίου). 

Παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής των ποσοστών επένδυσης ανά πάσα στιγμή, καθώς και αναδιάρθρωσης της αξίας του λογαριασμού, ανάλογα με την πορεία των αγορών (προσφέρεται δωρεάν 2 φορές ετησίως). Το ελάχιστο ποσό εκκίνησης ανέρχεται μόλις στα €500 ενώ η ελάχιστη μηνιαία καταβολή ανέρχεται στα €100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*