Νέος Διαδικτυακός Τόπος από την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Σημείο αναφοράς για την Ηλεκτρονική Επικοινωνία και Παρουσία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αποτελεί η νέα Διαδικτυακή σελίδα: www.ATEInsurance.gr, που εξασφαλίζει αξιόπιστη, ευέλικτη και συνεχή πληροφόρηση-υποστήριξη σε Συνεργάτες και Πελάτες. 
Η νέα ηλεκτρονική σελίδα www.ATEInsurance.gr που αποτελεί «πιλότο», τόσο για την ανανέωση της Εταιρικής Εικόνας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, όσο και για την αποτελεσματικότερη προσέγγιση και υποστήριξη της υφιστάμενης και δυνητικής πελατείας, παρέχει μεταξύ άλλων:
           Ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό οδηγό προϊόντων και υπηρεσιών
           Χρήσιμες πληροφορίες άμεσης εξυπηρέτησης της Πελατείας.
           Κανάλι υποδοχής αιτημάτων πελατών και ηλεκτρονικών πωλήσεων
           Ασφαλές Κανάλι Εξυπηρέτησης Συνεργατών
           Αναλυτική παρουσίαση των Δικτύων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, που ξεπερνούν τα 1.600 σημεία παρουσίας, πανελλαδικά
Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Α. Παπανικολάου: «Το λανσάρισμα του νέου διαδικτυακού τόπου σηματοδοτεί την έμφαση που δίνει η ΑΤΕ Ασφαλιστική, στον εκσυγχρονισμό των υποδομών της και στην υιοθέτηση νέας φιλοσοφίας εξωστρέφειας. 
Σε μία εποχή που η Ασφαλιστική Αγορά καλείται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει την αξιοπιστία της, η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχοντας συνεχή παρουσία από το 1932 μέσω της ΑΤΕ bank και διαθέτοντας την εμπιστοσύνη της, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο σύγχρονο Έλληνα Πολίτη, παρέχοντάς του τη σιγουριά για το σήμερα και το αύριο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*