ING Ελλάδος: Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων 2009

«To Μέλλον αρχίζει σήμερα» ήταν το κεντρικό μήνυμα του Ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων της ΙΝG Ελλάδος, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων και του διοικητικού προσωπικού της εταιρίας και συνεργάτες. 
Το φετινό Συνέδριο χαρακτηρίστηκε από κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον. Το μέλλον, το οποίο για τους ανθρώπους της ING δεν είναι μακρινό και αβέβαιο αλλά πιο άμεσο, γεμάτο προκλήσεις αλλά και επιτυχίες. Η ING Eλλάδος επιβράβευσε το Δίκτυο Πωλήσεων της για το ταλέντο και επαγγελματισμό του και παράλληλα τόνισε την ανάγκη για τη συνέχιση των προσπαθειών του, ειδικότερα στα πλαίσια εφαρμογής των νέων στρατηγικών στόχων του Ομίλου. 
Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο κ. Βram Boon, CEO της ING Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι με τη στρατηγική μας θα γίνουμε ισχυρότεροι. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σας, το καλύτερο Δίκτυο Πωλήσεων στην Ελλάδα. Ξέρω ότι μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη των Κεντρικών Υπηρεσιών. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για να είναι το 2009 μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαι υπερήφανος που εργάζομαι στην ING Ελλάδος».
Η κα. Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της επεσήμανε: «Είμαστε σε θέση να επιλέξουμε όλα όσα μας κάνουν περήφανους γι’ αυτή τη δουλειά, γι’ αυτή την εταιρία, γι’ αυτή τη ζωή. Γιατί το ξέρουμε πια πολύ καλά, πως η ζωή είναι ωραία με σχέσεις εμπιστοσύνης που διαρκούν. Η ζωή είναι ωραία όταν είμαστε ανοιχτοί σε νέα όνειρα, σε νέους ανθρώπους, σε νέες προοπτικές. 

Η ζωή είναι ωραία γιατί αρχίζει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Πιστεύω ακράδαντα πως το μέλλον αρχίζει κάθε μέρα. Κι αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι μαζί σας, είμαι σίγουρη πως το μέλλον που αρχίζει σήμερα θα είναι ακόμη πιο προκλητικό, ακόμη πιο γοητευτικό και ακόμη πιο επιτυχημένο».

Στην αυτοβιογραφική του ομιλία του ο κ. Φάνης Χριστόπουλος, Αgency Manager, τόνισε: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Και ό,τι έχεις ζήσει μέχρι σήμερα, ό,τι ζεις σήμερα, είναι αυτό που θα σε κάνει πιο δυνατό αύριο. Ζω το σήμερα μαζί σας. Όπως ακριβώς έζησα και το χθές. Και συγχρόνως ζω μαζί σας και το μέλλον. Γιατί μόνο εμείς έχουμε αυτήν την ικανότητα. Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε το δικό μας μέλλον να αρχίζει ΣΗΜΕΡΑ!».
O κ. Περικλής Βλάχος, Executive Agent, στην ομιλία του τόνισε: «Είμαστε το μόνο δυναμικό πωλήσεων που αυτόν που δεν αναμειγνύεται καθόλου στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο, αλλά αδιάφορο. Γιατί υπερέχουμε από τους άλλους και ως προς αυτό ακόμη. Ότι δηλαδή εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε για όσα πρόκειται να επιχειρήσουμε και εμείς οι ίδιοι τα επιχειρούμε». 
Η ομιλία του κ. Γιάννη Περσίδη, Unit Manager, είχε ως κεντρικό θέμα τη σημασία των σχέσεων εμπιστοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας βγούμε από το κουτί κι ας σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε τις συμπεριφορές, τις ιδέες, τα πιστεύω, τις επιλογές και τις στρατηγικές που μας κρατούν περιορισμένους, που δεν μας επιτρέπουν να αφεθούμε, να προχωρήσουμε, να εμπιστευθούμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας, την ίδια μας τη ζωή».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*