Ο ΣΕΣΑΕ έβαλε γκολ για φιλανθρωπικό σκοπό

 

 

Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα αλλά και με έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων και τελικά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  τέταρτο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 28 Μαΐου 2016.

_HAN5590

Από τις δεκαεπτά ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALI σε ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη της ΜΚΟ “Παιδικά Χωριά SOS”.

_HAN5523

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE ERB, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ.

 

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν  στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

 

Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρίες :

“CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός

“AON”  και “MATRIX Brokers S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί

“ΦΙΛΗΣ GLASS A.E.”  – Υποστηρικτής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*