Generali: Σκοπός είναι να δημιουργεί αξία οικονομική, αλλά και κοινωνική και περιβαλλοντική

…βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων

Η Generali είναι ένας Οργανισμός με μακρά παράδοση στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο την παροχή στήριξης στα κρίσιμα ζητήματα, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί ένα πλέγμα δράσεων επάνω σε 3 πυλώνες: τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (κυρίως οικογένειες και παιδιά), το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Επιδίωξη της Generali είναι να επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που εισπράττει από τα μέλη της και ταυτόχρονα να δημιουργεί δεσμούς με αυτά. 

«Η δημιουργία και η ενεργός δράση της εθελοντικής ομάδας Lion Hearts του Οργανισμού είναι η απόδειξη ότι για την Generali η εταιρική κοινωνική ευθύνη συνεπάγεται προσωπική συμμετοχή. Είναι άλλωστε αυτό το στοιχείο που τη διαφοροποιεί από κάθε άλλο Οργανισμό. Σκοπός της Generali είναι να δημιουργεί αξία οικονομική, αλλά και κοινωνική και περιβαλλοντική, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων» τονίζουν στο IW στελέχη της εταιρείας. 

Επιπροσθέτως, ενσωματώνοντας πλήρως τα ESG κριτήρια στη λειτουργία της, αποτελεί παράδειγμα βιώσιμου οργανισμού, κάτι που μας υπενθυμίζει το εμβληματικό βιοκληματικό κτήριο των νέων γραφείων της Generali στη Λ. Συγγρού». 

Φέτος, η Generali, πέραν των δύο εκθέσεων που χορηγεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, συμμετείχε ως χορηγός και με την παρουσία των εθελοντών της στις ακόλουθες δράσεις:

  • Αγώνας δρόμου «Συνεκκίνηση» – Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη
  • Ετήσιο Bazaar – Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη
  • Μια κάρτα για τη Γιορτή του Πατέρα – Μέριμνα
  • Μαραθώνιος – Άλμα Ζωής
  • Αυθεντικός Μαραθώνιος
  • Στήριξη εθελοντών δασοπυροσβεστών με παροχή ασφάλισης και υλικοτεχνικής υποδομής
  • Έκθεση φωτογραφίας στην Ιταλική Πρεσβεία με θέμα της σχέση της Νάξου με την Ιταλία
  • Διοργάνωση επίσκεψης των παιδιών του προσωπικού της Generali στις εκθέσεις του Μουσείου Γουλανδρή

Aπό το περιοδικό Insurance World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*