Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Interlife σε Ρώμη και Φλωρεντία

Με ένα όμορφο και ξεχωριστό ταξίδι στη Ρώμη, την «Αιώνια Πόλη», και τη μαγευτική Φλωρεντία επιβράβευσε η Interlife Ασφαλιστική τους συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του διαγωνισμού πωλήσεων για το 2015. Στόχος, άλλωστε, του διαγωνισμού, πέρα από τις πωλήσεις, ήταν η ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας παράλληλα με τη σύσφιξη των σχέσεων εταιρείας-διαμεσολαβητών.

Τους 20 επιτυχόντες τους συνόδεψαν στο ταξίδι ο διευθύνων σύμβουλος της Interlife Ασφαλιστικής Γιάννης Βοτσαρίδης, η διευθύντρια Παραγωγής Κατερίνα Ιωαννίδου, η προϊσταμένη Ανάπτυξης Δικτύου Μαρία Μηλιώνη και η υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου Νοτίου Ελλάδος Κατερίνα Καψάλη.

Το πενθήμερο ταξίδι περιλάμβανε επισκέψεις στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της Ρώμης, όπως το Κολοσσαίο, η Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο, το Πάνθεον και το Βατικανό, ενώ στη Φλωρεντία οι συμμετέχοντες θαύμασαν τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και περιηγήθηκαν στο Ponte Vecchio και στην Piazza della Signoria.

Στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων, που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο στην καρδιά της Ρώμης, ο Γ. Βοτσαρίδης συνεχάρη και ευχαρίστησε τους επιτυχόντες συνεργάτες για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου, κι εκείνοι, με τη σειρά τους, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια προσήλωση και αγάπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*