Saint Gobain: «Για 350 χρόνια έχουμε επιτύχει και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον»

 

 

Τα 350α γενέθλια της γιορτάζει η Saint Gobain στο περίπτερο της Saint-Gobain Dome on Tour στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ στην Αθήνα  (3ης Σεπτεμβρίου 74 & Ιουλιανού).  Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μία βόλτα από το περίπτερο και να ενημερωθούν από τους ανθρώπους της εταιρείας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία είναι «Μια χρονιά που χτίζουμε το μέλλον όλοι μαζί. Τα 350 χρόνια από την ίδρυση της Saint-Gobain είναι ένα ιστορικό γεγονός.  Είμαστε η παλαιότερη εταιρία στον δείκτη CAC 40 και μια από τις παλαιότερες βιομηχανικές εταιρίες στον κόσμο.  Αυτή η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι και η υπόσχεση μας για το μέλλον.  Είναι η απόδειξη μιας εταιρίας που έχει περάσει μέσα από τους αιώνες και κοιτάει το μέλλον με ηρεμία και σιγουριά.

Στα 350 αυτά χρόνια, η Saint-Gobain έχει περάσει από την Γαλλική Επανάσταση, από δύο τεχνολογικές και βιομηχανικές επαναστάσεις, δύο Παγκοσμίους Πολέμους και πολλές άλλες διαμάχες, σημαντικές οικονομικές κρίσεις και την παγκοσμιοποίηση.

Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε, αποτελούν δύναμη για εμάς.  Μας δίνουν την αίσθηση της μακροζωίας, της ηρεμίας, της σιγουριάς και της ευελιξίας να προσαρμοζόμαστε.

Σ’ αυτήν την επέτειο, δεν κοιτάζουμε το παρελθόν, αλλά σχεδιάζουμε το μέλλον.  Εργαζόμαστε για να χτίσουμε με τις δυνάμεις μας και να δώσουμε στον κόσμο αιτίες για να πιστεύει στο μέλλον.

Για 350 χρόνια έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν όρια στον κόσμο και ότι ξεπερνώντας τα όρια είναι μια πηγή πρωτοβουλιών και ενέργειας.

Για 350 χρόνια έχουμε δει ότι η καινοτομία μεταμορφώνει τον κόσμο.

Για  350 χρόνια έχουμε δει ότι το ταλέντο είναι άπειρο

Για 350 χρόνια έχουμε επιτύχει και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον».

 

Εγγραφείτε τώρα στο : www.autover350.com/gr

(εγγραφές έως την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*