ΠΣΣΑΣ: Τιμητική διάκριση στον Μ. Μάρκογλου

[starbox] Μισό αιώνα «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ» ο κ. Μάνος Μάρκογλου, σήμερα Ανώτερος Συντoνιστής Γραφείου Πωλήσεων της Metlife», τιμήθηκε χθες από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Η διάκρισή του, και η αναφορά στο έργο του πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών συναδέλφων του, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΣΣΑΣ, όπου σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο είχε λάβει την σχετική απόφαση βράβευσής του.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Γαβαλάκης παρέδωσε στον τιμώμενο την αναμνηστική πλακέτα αναφέροντας ότι «η συμμετοχή του κ. Μάρκογλου στον Σύνδεσμο και η συμβολή του στην αγορά αποτελεί τιμή. Η προσφορά του στο επάγγελμα, η παρουσία του, το πολύπλευρό έργο του και η μακρόχρονη εργασιακή διαδρομή του, αναγνωρίσιμα στοιχεία, από τους παλιούς και τους νεώτερους συναδέλφους του».

Ο τιμώμενος, παραλαμβάνοντας την πλακέτα ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου και τους παρευρισκόμενους συναδέλφους του, απηύθυνε μια συνοπτική ομιλία και εξήρε την καθοριστική συμβολή της συζύγου του κ. Πόπης Μάρκογλου στην οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική του διαδρομή.

Να σημειωθεί ότι κ. Μάρκογλου συνολικά στο ασφαλιστικό επάγγελμα έχει 58 χρόνια δραστηριότητα καθώς επί 8 έτη ήταν ασφαλιστής στην Αμερική και τα άλλα 50 στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*