Δείπνο από την ΕΑΕΕ προς τιμήν του Eric Kleijnen

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ν. Μακρόπουλου πραγματοποίησε αποχαιρετιστήριο δείπνο προς τιμή του κ. Eric Kleijnen. 

Με τη συμπλήρωση 7 χρόνων στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της AXA Ασφαλιστικής, ο κ. Kleijnen αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής του. 


Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γ. Κώτσαλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ν. Μακρόπουλος και η κ. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια απηύθυναν σύντομες ομιλίες και ευχαρίστησαν τον κ. Kleijnen για την εποικοδομητική συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στα θέματα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς από τη θέση του μέλους Δ.Σ. της ΕΑΕΕ. 

Στη καθοριστική συμβολή του κ. Kleijnen στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της AXA στην Ελλάδα αναφέρθηκε και ο διάδοχος του κ. Kleijnen στην AXA, κ. Ε. Μοάτσος

Ο κ. Kleijnen από την πλευρά του αναφέρθηκε στις θετικές εμπειρίες που απέκτησε από την παραμονή στην Ελλάδα και τη συνεργασία του με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς, την ΕΑΕΕ και τα στελέχη της. 

Σε μια ιδιαίτερα φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΕΕ που συμμετείχαν στο δείπνο, είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τον κ. Kleijnen και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα του επαγγελματική πορεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*