NP Ασφαλιστική: Διεξαγωγή Επαναληπτικών Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2023 

 

Η NP Ασφαλιστική διοργανώνει Επαναληπτικά Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και για  τους δύο (2) υποχρεωτικούς Τομείς του έτους 2023, για όσους διαμεσολαβητές έχουν ελλείψεις στις υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης για το έτος 2023.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τομέα Β΄, που διεξήχθησαν μόνο με δια ζώσης παρουσία των Συνεργατών της ‘’NP Ασφαλιστική’’, σε οχτώ (8) πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 800 συμμετοχές. Αποτελεί σταθερή πεποίθηση της Εταιρίας ότι τα δια ζώσης σεμινάρια προσφέρουν καλύτερη εκπαίδευση στους επαγγελματίες συνεργάτες τους ωφελούν πραγματικά στην εξέλιξη τους. 

Τα Επαναληπτικά Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα γίνουν με σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση που είναι ότι πλησιέστερο στα δια ζώσης σεμινάρια. 

Το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και για τους δύο (2) Τομείς του 2023 βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας, στη διαδρομή «Συνεργάτες → Ασφαλιστική Ακαδημία» και έχει ως εξής:

Τρίτη 05/12/2023 Τομέας Β΄ – 5 ώρες

με θέμα «Κλάδοι της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Ασφαλίσεις Κατά Ζημιών και Γενικοί Κανόνες στην Ασφάλιση Περιουσιακών Ζημιών»

Πέμπτη 07/12/2023 Τομέας Α΄ μέρος 1ο – 5ώρες

Παρασκευή 08/12/2023 Τομέας Α΄ μέρος 2ο – 5ώρες 

με θέμα «Περιβάλλον, Σύγχρονες Ασφαλιστικές Τάσεις & Ανάπτυξη Χαρτοφυλακίου»

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται από την πλατφόρμα εκπαίδευσης e-Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα της Εταιρίας.

Τα σεμινάρια αφορούν όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είναι δωρεάν και μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σύμβασης συνεργασίας με την Εταιρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*