sema logo

ΣΕΜΑ: Παραιτήθηκαν αιφνιδιαστικά η πρόεδρος Ντ. Οικονομοπούλου και ο Ευ. Κάτσικας

Παραιτήθηκε σήμερα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προς ώρας, η πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κα Ντορίνα Οικονομοπούλου. Ο λόγος φέρεται να είναι οι διαφωνίες για την διαχείριση ζητημάτων του Συνδέσμου και της στρατηγικής του.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε παραιτηθεί και ο κ. Ευάγγελος Κατσίκας ο οποίος είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους. Τις επόμενες μέρες αναμένονται με ενδιαφέρον οι σχετικές διεργασίες για την νέα συγκρότηση του δ.σ

Ν.Σ 

One comment

  1. Τάκης Καλογεράκος

    Αγαπητές Αγγελική και Ντορίνα, φίλοι John, Γιώργο, Σίμο, Δημήτρη, Γιώργο και πολλούς άλλους που πιθανόν να μου διαφεύγουν (γεράματα γαρ) πιστεύω ότι παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις αντικρούσεις μας ποτέ δεν καταστρατηγήσαμε την υπέρτατη ιδέα της συναδελφικότητας, δυστυχώς όμως όλες αυτές οι προσπάθειες μας δείχνει ότι θα καταλήξουν σε μια καταστροφική αποσύνθεση της ιδές αυτής, είναι προφανές ότι θα μας αφήσει μια πικρία και απογοήτευση, το χειρότερο δε είναι ότι οι μεταγενέστερες γενεές, γόνοι των προσπαθειών μας δημιουργούν προϋποθέσεις καθολικής πτώσης αυτών των οραμάτων μας. Πραγματικά λυπάμαι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*