Αριστοτελους-ΙΣΑ: Κόντρα διαρκείας

Βέλη συνεχίζουν να ανταλλάσσουν οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ).

Το νεότερο επεισόδιο στην κόντρα είναι μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Παύλου Πολάκη. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, μάλιστα, εξαπολύει επίθεση με ιδιαίτερα σκληρούς και μάλλον αγοραίους χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο του ΙΣΑ. Ο κ. Πολάκης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook χαρακτηρίζει τον κ. Πατούλη απερίγραπτο, αλλά και “λιβανιστήρι και τσανακογλύφτη του Λοβερδου, του Άδωνι και του Βορίδη”. Και καταλήγει με τη φράση, “παρτο απόφαση ο καιρός της δηθενιας, της μετριότητας,του θεαθηναι και της λαμογιάς που επέπλεαν οι ΦΕΛΛΟΙ ,ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ .Αρα το παραιτήσου πέστο στον καθρέπτη σου”.

“O κύριος Πολάκης αν και κρητικός, δεν έχει φιλότιμο”, απαντά ο κ. Πατούλης, σημειώνοντας πως “αν είχε λίγη τσίπα, θα είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές”. Όλο το κείμενο της ανάρτησης Πολάκη:
-Κατηγορεί τη Δουρου που αλλάζει το σχεδιασμό διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιφέρεια Αττική σ ,κόντρα στα συμφέροντα του παρελθόντος και τον φτύνουν και από την Πεδ Αττικης για την ανακοίνωση που έβγαλε ως ΚΕΔΕ
-Ανακαλύπτει επιδημία ελονοσίας με 4 ενδημικα κρούσματα ζητάει την παραιτηςη του γεν Γραμ δημ Υγ και τον γελοιοποιούν απο την ιατρική κοινότητα περιφερειάρχες και δημάρχους μεχρι τα σοσιαλ μεντια
-έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και την οποία σοβαρότητα θα μπορούσε να διαθέτει( λόγω θεσμικής θέσης όχι λόγω ικανοτήτων και προσωπικότητας)
ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ζητάει να παραιτηθεί η Δουρου ,εγώ και ο Μπασκοζος ,γιατι ξεχείλισαν οι χημικές τουαλέτες του χώρου φιλοξενίας προσφύγων στο ελληνικό (ΓΙΑΤΙ δεν τις καθάρισε ο Εργολαβος που είχε ορίσει ο Δήμος Ελληνικου )
ΤΟΛΜΑΕΙ ο απερίγραπτος Πατουλης να κατηγορεί ΑΥΤΗ την κυβέρνηση ,που διαχειρίστηκε το Περασμα 850.000 προσφύγων χωρίς να ανοίξει μύτη ,που οργάνωσε τη φιλοξενία 55000 προσφύγων σε χρόνο ρεκόρ για απανθρωπιά .ΠΟΙΟΣ;;;
Το λιβανηστηρι και ο τσανακογλυφτης του Λοβερδου, του Αδώνι και του Βορίδη .
Λοιπόν άκου Πατουλη για να τελειώνουμε :
1) συνομιλητή δεν σε κάνουμε που να ανακαλύψεις ιο Ζηκα στον Ταΰγετο ή να σκίζεις τα ρούχα σου φωνάζοντας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ σε όλο το μήκος της λεωφόρου Συγγρου .Το πολύ πολύ να σε κατεβάσει το 2019 βουλευτή της ΝΔ ο Μητσοτακης
2)Τράβα καμία φωτογραφία σε κανα γκαλά η καμία παραλία στη Μύκονο και άσε τα σκουπίδια ,την ελονοςια και τους πρόσφυγες γι αυτούς που μπορούν να τα διαχειριστούν ηθικά ,επιστημονικά και πολιτικά .
3)παρτο απόφαση ο καιρός της δηθενιας ,της μετριότητας,του θεαθηναι και της λαμογιάς που επέπλεαν οι ΦΕΛΛΟΙ ,ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ .Αρα το παραιτήσου πέστο στον καθρέπτη σου

Όλη η δήλωση Πατούλη:

Εντελώς συμπτωματικά, βρίσκομαι αυτές τις μέρες στην Κρήτη όπου έχω τη χαρά να συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν λεβεντιά και φιλότιμο.
O κύριος Πολάκης αν και κρητικός, δεν έχει φιλότιμο.
Αν είχε λίγη τσίπα, θα είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές, εξαιτίας των κλειστών εντατικών στα δημόσια νοσοκομεία.
Αν ήταν σοβαρός Υπουργός, δεν θα έστηνε χειρουργικά σόου όπως αυτό της Σαντορίνης.
Αν ήταν υπεύθυνος, θα είχε άμεσα αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να μην υπάρχουν εικόνες ντροπής σαν αυτές που επικρατούν σήμερα στο Ελληνικό.
Αν και δηλώνει αριστερός, επιτρέπει να φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες σε άθλιες συνθήκες υγιεινής, που μας θυμίζουν άλλα φασιστικά καθεστώτα του παρελθόντος.

Ας αφήσει λοιπόν τα social media και να κοιτάξει να κάνει τη δουλειά του. Αλλιώς να παραιτηθεί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*