Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΙΑΣ, Στ. Καμπουρίδου, στο Digital Banking Forum

Ο ρόλος των άμεσων πληρωμών ενισχύεται διαρκώς και ο «παίκτης» που ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα είναι η ΔΙΑΣ με την Σταυρούλα Καμπουρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας να φιλοξενείται στο φετινό Digital Banking Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Απριλίου, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Η κα Καμπουρίδου θα μιλήσει για τις τάσεις στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και τα πλάνα της ΔΙΑΣ σε έναν τομέα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  

Στο φετινό Digital Banking Forum θα δώσουν το παρόν υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού και του ασφαλιστικού κλάδου και σημαντικοί εκπρόσωποι εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας και Fintech από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν και θα συζητήσουν για τη νέα ψηφιακή εποχή της τραπεζικής και χρηματοοικονομικής αγοράς. 

Συντονιστείτε στο φετινό Digital Banking Forum 2021. 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/digital-banking-forum-2021/ . 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/digital-banking-forum-2021/ καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube.  

Δείτε επίσης:

Digital Banking Forum 2021: Τα επόμενα βήματα του χρηματοπιστωτικού κλάδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*