Συναντήσεις Agency System Ομίλου International Life

Δύο διήμερες Συναντήσεις του Agency System πραγματοποίησε ο Όμιλος International Life, στους Δελφούς, στο Ξενοδοχείο «Αμαλία» για τους Agency Managers και τους Unit Managers. Στις συναντήσεις έδωσαν το παρόν όλη η Ανώτατη Διοίκηση, οι Επιθεωρητές Πωλήσεων, καθώς και στελέχη του Ομίλου.

Και στις 2 συναντήσεις, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος μίλησε για τις επιδόσεις και την πορεία της Ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και για τις προοπτικές της International Life. Στη συνέχεια, στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν τον νέο Κανονισμό και τα εργαλεία πωλήσεων, τα νέα ευέλικτα προϊόντα της εταιρείας που είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και τις ενέργειες για την προετοιμασία της International Life για το Solvency II. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επιδόσεις των συνεργατών, σε θέματα παρακίνησης και στοχοθεσίας, καθώς και σε στρατηγικές και μυστικά στρατολόγησης ως εργαλείο ανάπτυξης ενός manager.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του Προέδρου του Ομίλου, κ. Φ. Μπράβου, ο οποίος υπογράμμισε το όραμα του Ομίλου, τις στρατηγικές επιλογές στις οποίες προχωρά και το μέλλον της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Οι παραπάνω συναντήσεις εντάσσονται στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Ομίλου International Life, ο οποίος εφαρμόζει συστηματικές διαδικασίες εσωτερικής επικοινωνίας και παρακίνησης του ανθρώπινου δυναμικού του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*