ΑΧΑ Ασφαλιστική: «Οικονομικό Περιβάλλον και Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός»

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, πραγματοποίησε με επιτυχία διάλεξη με θέμα «Οικονομικό Περιβάλλον και Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός», την 4η Νοεμβρίου 2010 στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας.  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κύριος Νικόλαος Φίλιππας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στη διάλεξη συμμετείχαν 21 κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Συνεργάτες του Δικτύου Agency από όλη την Ελλάδα (Περιφερειακές Διευθύνσεις κ.κ. Σ. Ντακόλια, Α. Παυλίδη, Μ. Μανουάχ και των Γραφείων των κ.κ. Α. Αργυράκου, Β. Πικέα, Ε. Σιγάλα, Ι. Λουκανίκα, και Κ. Νταή), οι οποίοι δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στην παροχή ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων μέσω της διαδικασίας της Συμβουλευτικής Προσέγγισης προς το πελάτη.

AΧΑ ΑσφαλιστικήΗ ΑΧΑ Ασφαλιστική, πιστή στο στόχο της, να παραμένουν οι συνεργάτες της Διαθέσιμοι, Αξιόπιστοι και Προσηλωμένοι, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, έχει επιλέξει και εκπαιδεύσει μια ομάδα 100 συνεργατών από το αποκλειστικό της δίκτυο.

Οι συγκεκριμένοι συνεργάτες αρχικά παρακολουθούν προκαταρτική εκπαίδευση διάρκειας 30 ωρών σε εξειδικευμένα εργαστήρια, ειδικής θεματολογίας με αντικείμενο τον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Στη συνέχεια,  με στόχο τη διαρκή βελτίωση των γνώσεων τους και τη διάδοση επιτυχημένων πρακτικών, συμμετέχουν σε μηνιαίες εργασιακές συναντήσεις χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία οικονομικής ανάλυσης. 

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, στην οποία χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης (Διευθυντής Δικτύων Διανομής). Στη διάλεξη συμμετείχαν από την πλευρά της Εταιρίας οι κκ. Κ. Σμπιλής (Διευθυντής Agency System), Γ. Φωκάς (Assurebanking, Διεύθυνση Δικτύων Διανομής), Κ. Λαγογιάννης και Α. Ζορμπαλάς (Διεύθυνση Agency System) και Δ. Μουστακόπουλος (Εκπαίδευση Δικτύων Διανομής).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*