PAt: Σύστημα υπολογισμού σύνταξης κρατικών ταμείων ασφάλισης από την ING

Η ING με γνώμονα τη δέσμευσή της να παρέχει την αρτιότερη επαγγελματική συμβουλή για ασφαλιστικά θέματα στην Ελλάδα, δημιούργησε το Pension Advise Tool ή εν συντομία PAt. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σύστημα υπολογισμού σύνταξης των κρατικών ταμείων κοινωνικής ασφάλισης της χώρας μας, το οποίο διαθέτει αποκλειστικά η ING.

Το PAt αποτελεί ένα εργαλείο, το οποίο έχει το σημαντικό πλεονέκτημα να υπολογίζει τη μελλοντική σύνταξη, ενσωματώνοντας την τελευταία ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδας. Μέσω του PAt, ο εξειδικευμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ING έχει τη δυνατότητα να πληροφορήσει τον ενδιαφερόμενο για τη σύνταξη που θα λάβει τη στιγμή της συνταξιοδότησής του, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, προσφέροντάς του επαγγελματική συμβουλή, ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί το οικονομικό του μέλλον, προγραμματίζοντας από σήμερα την κάλυψη των μελλοντικών του αναγκών.

«Το PAt, εντάσσεται στη στρατηγική marketing της ING για παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής συμβουλής σε κάθε ενδιαφερόμενο που προνοεί και θέλει να διαχειριστεί το χρηματοοικονομικό του μέλλον.» δήλωσε σχετικά ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing και Bancassurance της ING Ελλάδος. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*