Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξιδεύει τους συνεργάτες της στην Κω

Στο πανέμορφο νησί του Ιπποκράτη, τη Κω, επέλεξε η ΑΧΑ Ασφαλιστική εταιρεία του ομίλου ΑΧΑ, για να ταξιδέψει τους διακεκριμένους Ασφαλιστικούς της Συνεργάτες, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2010.

Η ξενάγηση των Συνεργατών στο νησί περιλάμβανε επίσκεψη στο Ασκληπιείο, τον ιερό χώρο όπου ο Ιπποκράτης εφάρμοσε κατά τρόπο συστηματικό την επιστήμη της Ιατρικής, επίσκεψη στο χώρο του Πλάτανου του Ιπποκράτη, δέντρο με περίμετρο κορμού 12 μέτρα που πιστεύεται ότι φυτεύτηκε από τον Ιπποκράτη πριν 2400 χρόνια περίπου και ότι κάτω απ’ τη σκιά αυτού του δέντρου δίδαξε ο Ιπποκράτης την Ιατρική στους μαθητές του. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε περιήγηση στο Κάστρο των Ιπποτών, περίπατος δίπλα στην Αρχαία Αγορά, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κω, στη Νέα Αγορά, μέχρι την Πλατεία Διαγόρα.

Κατά τη διαμονή τους οι Συνεργάτες συμμετείχαν στα “ΑΧΑ Mini Olympics”, μια μέρα συναρπαστικών αγώνων που περιλάμβαναν Beach Games, Beach Volley, Τάβλι, Ποδόσφαιρο (5×5) και είχαν στόχο να αναδείξουν την πιο δημιουργική και διασκεδαστική ομάδα! «Γήπεδα αναμέτρησης» ήταν οι ιδιωτικοί χώροι του ξενοδοχείου που διέμεναν, η παραλία, η πισίνα, τα  γήπεδα και φυσικά, το «καφενείο». Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να διασκεδάσουν.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξιδεύει τους καλύτερους Συνεργάτες της στη ΚωΠαράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν επαγγελματικά θέματα που αφορούν το Δίκτυο Πωλήσεων Agency System καθώς επίσης και τις επόμενες ενέργειες για τους τρεις επόμενους μήνες που αποτελούν το κλείσιμο του έτους.

Τους Ασφαλιστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών, Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System, Ευστάθιος Γκίτικας, Απόστολος Ζορμπαλάς, Γιάννης Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, Επιθεωρητές Πωλήσεων Agency System, Γεώργιος Φωκάς, Assurebanking από τη Διεύθυνση  Πωλήσεων , Σταύρος Μάρτης Underwriter από τη Διεύθυνση Ασφαλίσεων Ζωής και η Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*