ISIS Μεσίτες Ασφαλίσεων: Νέα καινοτόμα προϊόντα Υγείας και Επενδύσεων

Την πρώτη παρουσίαση των νέων διεθνών προϊόντων Υγείας και Επενδύσεων για τη διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά, έκανε χθες η εταιρεία ISIS Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός διαμεσολαβούντων που έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για τα νέα προϊόντα και για τη δυνατότητα συνεργασίας με την ISIS για την προώθησή των προϊόντων αυτών στην αγορά.
Ειδικότερα, η ISIS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Optimum Global και PCPIML

Πρόκειται για ένα … μπαράζ ανακοινώσεων στο χώρο της διαχείρισης κεφαλαίων και της υγείας με αντιπροσώπευση προϊόντων από το εξωτερικό. Αποδεικνύεται, ότι οι «ανήσυχοι» και καινοτόμοι μεσίτες μπορούν να κάνουν κινήσεις «ανεξαρτητοποίησης» από τις ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες και σε προΪόντα κάλυψης αναγκών που αφορούν το ευρύ κοινό.

«Το ενδιαφέρον ήδη είναι πολύ μεγάλο από διαμεσολαβούντες που επιθυμούν να συνεργαστούν με την εταιρία μας για τη διάθεση των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά», δηλώνει στο i.w. ο διευθύνων σύμβουλος της ISIS κ. Κώστας Μαρκόπουλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τόνισε δε, ότι η εταιρία του πρόκειται να φέρει και άλλα καινοτόμα προϊόντα στην Ελληνική αγορά. Επεσήμανε επίσης, ότι όλη η διαδικασία στα πλαίσια της συνεργασίας της με τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβούντες θα γίνεται ηλεκτρονικά

Να σημειώσουμε, ότι η ISIS, είναι μια ανεξάρτητη εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιριών από την Ελληνική και διεθνή αγορά, με στόχο να προσφέρει πλήρεις καλύψεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως επισημαίνεται σχετικά, με όπλα την διερεύνηση και την εμπειρία στην αγορά, η εταιρία προσαρμόζει τα ασφαλιστικά προγράμματα που διαθέτει, στις απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, με δυνατότητα ανάληψης εξειδικευμένων κινδύνων και διαχείρισης συμβολαίων σε όλους τους κλάδους.

Η ISIS, έχει ήδη αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ενημερώνονται μέσα από ένα εξειδικευμένο μηχανογραφικό σύστημα.
 
Αναλυτική παρουσίαση της Optimum Global έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Peter Saunders, που επεσήμανε μεταξύ άλλων την εξειδίκευση της εταιρείας στην παροχή λύσεων στο χώρο της υγείας σε διεθνές επίπεδο, καθώς και τη φιλοσοφία της να αναπτύσσει αποκλειστικές συνεργασίες στις χώρες που έχει παρουσία. Η συνεργασία με την Optimum Global, περιλαμβάνει τη διάθεση των: Mediterranean Plan και Worldwide Plan με εκδόσεις: Essential, Comprehensive και Supreme και ανταγωνιστικό ύψος ασφαλίστρων. Οι καλύψεις και στις δύο περιπτώσεις αφορούν:
-    Νοσοκομειακή περίθαλψη
-    Μεταμόσχευση οργάνων
-    Επείγουσα αερομεταφορά και επαναπατρισμός
-    Εξωνοσοκομειακές παροχές
-    Παροχή μητρότητας με αναμονή 10 μήνες
-    Οδοντιατρικές καλύψεις

Δείτε την παρουσίαση του κ. P. Saunders

Ο διευθυντής ανάπτυξης της PCP κ. Graham Donald από την πλευρά του, παρουσίασε το Aurora Αμοιβαίο Κεφάλαιο Καθορισμένης Απόδοσης, το οποίο επενδύει σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής των ΗΠΑ. Το αμοιβαίο αποκτά συμβόλαια που ο λήπτης της ασφάλισης προεξοφλεί πριν την ημερομηνία λήξης. Με τον τρόπο αυτό, το αμοιβαίο θα λάβει υψηλότερο ασφαλιζόμενο ποσό προσφέροντας κέρδος στους επενδυτές. Το Aurora παρέχει μακροχρόνια αύξηση κεφαλαίου, στοχεύοντας σε ετήσιες αποδόσεις 7% – 9%.

Δείτε την παρουσίαση του κ. G. Donald

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο κ. Χρήστος Αρμπάρας, σύμβουλος διαχείρισης διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων, στέλεχος του γερμανικού ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Top Ten. Ο κ. Αρμπάρας παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των αμοιβαίων κεφαλαίων και ανέφερε ότι η εταιρία του κάνει ενεργή διαχείριση στο χώρο αυτό. Έδειξε δε, κάποια παραδείγματα από τη διαχείριση αυτή με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τους επενδυτές.

Στην εκδήλωση επίσης, απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ. κ. Ελένη Γρυπάρη, η οποία, αφού αναφέρθηκε στη μακροχρόνια γνωριμία της με τον κ. Μαρκόπουλο, επαίνεσε την πρωτοβουλία του για τη διάθεση των νέων προϊόντων στην αγορά. Επεσήμανε επίσης, την πολύ καλή σύμβαση που προσφέρει η ISIS στους συνεργαζόμενους με αυτήν, διαμεσολαβούντες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*