back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη 6 Μαΐου 2026

Στην «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Πάτρας και φέτος η INTERAMERICAN

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η INTERAMERICAN συμπράττει με τον οργανισμό ενημέρωσης «Πελοπόννησος» για την οργάνωση της «Εβδομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης». Η εταιρεία και η τοπική εφημερίδα με τη μακρά παράδοση έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών της αχαϊκής πόλης και της ευρύτερης περιοχής, έχουν καταφέρει να εδραιώσουν ένα θεσμό με ουσιαστική συνεισφορά στην κοινωνία, που από το 2013 επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, πριν το Πάσχα. Οι φετινές εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν από τις 3 έως τις 8 Απριλίου, με επίκεντρο την πλατεία Βασ. Γεωργίου και σκοπό τη συλλογή φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και την ενημέρωση του κοινού για τη φροντίδα της υγείας και την πρόληψη, παράλληλα με αθλητικού περιεχομένου δρώμενα.

H INTERAMERICAN υποστηρίζει τις εκδηλώσεις όχι μόνο ως χορηγός αλλά και μέσω πρωτοβουλιών εθελοντικής συνεισφοράς που αναλαμβάνει το τοπικό Γραφείο Πωλήσεων, με επικεφαλής τη Χ. Μανιατοπούλου. Η συμμετοχή πολλών φορέων κοινωνικού έργου, παροχής υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης από όλες τις βαθμίδες και ακόμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολλαπλασιάζουν τη δυναμική του θεσμού και αναμένεται να αποφέρουν και φέτος ουσιαστικό αποτέλεσμα βοήθειας στις ευπαθείς ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

- Advertisement -

Στις φωτογραφίες: Στιγμιότυπα από τις περυσινές εκδηλώσεις, κατά την Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Πάτρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Αλλαγή νοοτροπίας τώρα – πριν από την επόμενη καταστροφή

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με όρους «μετά την καταστροφή»

Anytime: Δυναμική είσοδος στη Ρουμανία με αιχμή το «no-surprise insurance»

Το «Insurance World» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της εταιρείας στο Βουκουρέστι

Η Interamerican AI-Marketing Brand της Χρονιάς

Στ. Φαλκονάκης: «Για εμάς, το ΑΙ δεν είναι μια εφήμερη τάση, αλλά ο καταλύτης που μετασχηματίζει ριζικά την εμπειρία του πελάτη»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τρία καυτά νέα της αγοράς… συγκρούσεις συμφερόντων στους μεσίτες

Είναι τρία νέα που δεν έχουν ειπωθεί, αλλά στο εσωτερικό της ασφαλιστικής αγοράς είτε σιγοψήνονται είτε βράζουν σε υψηλή θερμοκρασία.

Νέο ξεκίνημα για την Export Credit Greece – Πρώτη δημόσια εμφάνιση του CEO Ν. Βαγιάννη στο Greek Exports Forum 2026

Στις 8/5, στο πάνελ με θέμα: «Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων στο νέο γεωπολιτικό και δασμολογικό τοπίο»

Στις «Συμπληγάδες» του Ορμούζ η ευρωπαϊκή οικονομία

Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα την αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, και άλλα θέματα που θα διαβάσετε στο νέο «ΧΡΗΜΑ Week»

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το 128ο τεύχος κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Ηρακλή Δασκαλόπουλου, Προέδρου του Επικουρικού Κεφαλαίου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τρία καυτά νέα της αγοράς… συγκρούσεις συμφερόντων στους μεσίτες

Είναι τρία νέα που δεν έχουν ειπωθεί, αλλά στο εσωτερικό της ασφαλιστικής αγοράς είτε σιγοψήνονται είτε βράζουν σε υψηλή θερμοκρασία.

Ο Δρ. Χρήστος Νούνης μιλά για τον ρόλο του 2ου Πυλώνα και το μέλλον των συντάξεων

Παρακολουθήστε την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΛΕΤΕΑ στον δημοσιογράφο Ντίνο Σιωμόπουλο

Στα σκαριά 40 νέες Μονάδες Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας

Στόχος του Υπουργείου, η διασφάλιση καθολικής, ισότιμης και δωρεάν πρόσβασης σε ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Ασφάλεια κατοικίας: Το μήνυμα της Generali Greece με το πρόγραμμα Home On

H καμπάνια αξιοποιεί το αφήγημα της «έξυπνης διαβίωσης», συνδέοντας την ασφάλεια σπιτιού με την ποιότητα ζωής

Νέο ξεκίνημα για την Export Credit Greece – Πρώτη δημόσια εμφάνιση του CEO Ν. Βαγιάννη στο Greek Exports Forum 2026

Στις 8/5, στο πάνελ με θέμα: «Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων στο νέο γεωπολιτικό και δασμολογικό τοπίο»