back to top
22.9 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαΐου 2026

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Στο Βέλγιο ταξίδεψαν η Διοίκηση της Sofos Insurance Agency, με 45 Συνεργάτες και τους συνοδούς τους, ως επιτυχόντες του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2025, και τελικό προορισμό τη μαγευτική πόλη της Μπριζ (Βρύγη), στην οποία διέμειναν το 4ήμερο από 14 έως και 17 Μαΐου. Την ομάδα της Sofos τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Εμπορική Διευθύντρια της ΜΙΝΕΤΤΑ Ναταλία Γιαννιού και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Hellas Direct Νίκος Βιδάκης.

- Advertisement -

Η ομάδα της Sofos είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες με την Grand Place, στην οποία δεσπόζουν τα κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών. Τη Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck «Ο Μυστικός Αμνός». Το Βατερλώ, στο έδαφος του οποίου γράφτηκε ο επίλογος των Ναπολεόντειων Πολέμων και σφραγίστηκε το μέλλον της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας του 19ου αιώνα. Και φυσικά την παραμυθένια Βρύγη, με τα γραφικά κανάλια της, γνωστή και ως «Βενετία του Βορρά».

- Advertisement -

Μετά από μια πανοραμική βαρκάδα στα γραφικά κανάλια της πόλης, οι επισκέπτες θαύμασαν από κοντά όλα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης, εκ των οποίων το πιο διάσημο είναι το καμπαναριό του 13ου αι. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το ιστορικό κέντρο της Μπριζ έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αποπνέει την ατμόσφαιρα μιας πόλης που μοιάζει να έχει σταματήσει τον χρόνο.

Το απόγευμα της δεύτερης ημέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με τους Συνεργάτες της Sofos σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ιστορικής ζυθοποιίας Huisbrouwerij De Halve Maan, που χρονολογείται από το 1856. Τη συνάντηση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρείας Θράσος Σοφός, ο οποίος, αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τους Συνεργάτες για την επιτυχία τους στον διαγωνισμό, ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες Groupama, Hellas Direct, Interamerican και ΜΙΝΕΤΤΑ, που με την πολύτιμη αρωγή τους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του ταξιδιού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Σοφός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, οι οποίες είναι ταυτόχρονα και ευκαιρίες προκειμένου οι διαμεσολαβητές να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους ως σύμβουλοι των πελατών τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νίκος Βιδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Hellas Direct, ο οποίος εξήρε τη σημασία και τη συνεισφορά των ανθρώπινων δικτύων στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, και η Ναταλία Γιαννιού, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της ΜΙΝΕΤΤΑ, η οποία αναφέρθηκε στις αξίες της ομαδικής δουλειάς και του αισθήματος της οικογένειας που αποπνέει η ομάδα της Sofos Insurance Agency.

Ο Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης & Αντιπρόεδρος ΔΣ της Sofos Γιώργος Σοφός παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των εταιρικών αποτελεσμάτων για το 2025, αναφερόμενος παράλληλα στη στρατηγική της συνεχούς επένδυσης της εταιρείας στην τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία εμπλουτίζονται συνεχώς οι καινοτόμες υπηρεσίες της, για την άριστη εξυπηρέτηση των Συνεργατών και των πελατών της, όπως συνέβη και με  τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Sofos More Pay 4 All». Επίσης, αναφέρθηκε στο αποτύπωμα που άφησε στην ασφαλιστική αγορά το 1ο Sofos Insurance Summit, καθώς επίσης στον νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη, με προορισμό τις Δαλματικές Ακτές.

Τέλος, ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και Μέλος ΔΣ της εταιρείας Γιάννης Παπουτσάς αναφέρθηκε στα οφέλη και στα προνόμια του πλαισίου επιβράβευσης Συνεργατών «Sofos Loyalty & Reward».

Την τελευταία ημέρα του ταξιδιού μια έκπληξη περίμενε την ομάδα της Sofos, καθώς επισκέφθηκε ένα εργαστήρι παραγωγής βάφλας. Εκεί, ύστερα από μια σύντομη ενημέρωση και τον χωρισμό σε μικρότερες ομάδες των 3-4 ατόμων, κλήθηκαν να παρασκευάσουν οι ίδιοι βάφλες, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα βήματα της συνταγής που παρέλαβαν. Αυτή η βιωματική εμπειρία των συμμετεχόντων της εταιρείας, εκτός από το ψυχαγωγικό της μέρος, κατέδειξε περίτρανα ότι η ομαδική συνεργασία και η τήρηση κανόνων και διαδικασιών μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν για την επίτευξη ενός κοινού και αμοιβαία επωφελούς στόχου.

«Το ταξίδι στην Μπριζ υπήρξε το επιστέγασμα των προσπαθειών και της παραγωγικής δυναμικής του δικτύου των Συνεργατών μας κατά το 2025» δήλωσε ο Θράσος Σοφός.

«Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα δημιούργησαν μια ομάδα με θετική διάθεση και ενιαία κουλτούρα, η οποία δεν συμμετείχε απλά σ’ ένα πρόγραμμα επισκέψεων και ξεναγήσεων. Με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο, πέρα από την αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων.

»Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που υπερέβαλαν εαυτόν και έδωσαν το παρόν στο ταξίδι της εταιρείας μας, και εύχομαι του χρόνου στις Δαλματικές Ακτές να είμαστε ακόμα περισσότεροι.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Η Interamerican κατέκτησε πιστοποίηση LEED Gold για τα κεντρικά της γραφεία

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης επιχειρησιακής λειτουργίας

Sofos Insurance Agency: Εύσημα διαχρονικής συνεργασίας και αποτελεσματικότητας από την ERGO

O Χρ. Σοφός παρέλαβε σημαντικό βραβείο από τον Ερ. Μοάτσο στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Ανεξάρτητο Δίκτυο Πωλήσεων της ασφαλιστικής

Υποτροφία «Δ. Κοντομηνάς» στην αριστεύσασα του Executive MBA του ΟΠΑ από τον Όμιλο Interamerican

Η πρωτοβουλία αποτελεί φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, καθώς και στις αξίες που πρέσβευε

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Μια αληθινή ιστορία από την Ελβετία για τις ζημιές εκατομμυρίων από καταστροφές

Τα διδάγματα από το Μπλάτεν και τα προβλεπόμενα στοιχεία για τις ζημιές του 2025 υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σημασία του ελβετικού συστήματος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Κλινική μελέτη δείχνει νέα δεδομένα για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα

Η πρωτοποριακή μελέτη CLIMEDIN αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»