H 7η Ημερίδα του InsuranceForum.gr στο Νομό Σερρών

Το θέμα «τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία – Από την θεωρία στην πράξη» πρόκειται να αποτελέσει το επίκεντρο των συζητήσεων της 7ης ημερίδας του InsuranceForum. Για πρώτη φορά η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του Νομού Σερρών τη τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 από τις 17.00 έως τις 21.00.

Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

• Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για το σύγχρονο διαμεσολαβητή και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
• Ποιες είναι οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
• Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις κατά την εφαρμογή τους.
• Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή τους εργασία.

Εισηγητές της ημερίδας είναι οι: Νίκος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων), Ιωάννης Οφάκογλου (Director Ristart Marketing Agency), Τηλέμαχος Μαλγαρινός (Financial & accounting advisor), Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού) ενώ τη συζήτηση συντονίζει ο κ.Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insuranceforum.gr
Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνουν οι: Χρήστος Μέγκλας Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών και Νίκος Παλάζης Πρόεδρος Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες.
Μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 το insuranceforum.gr είχε διοργανώσει ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης,Βόλο και Κοζάνη, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορηγοί της ημερίδας:

Μέγας Χορηγός: GLASSDRIVE

Xoρηγοί: Interlife Aσφαλιστική, Ορίζων Ασφαλιστική, Better Life Aσφαλιστικές υπηρεσίες.

Xορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το insuranceworld.gr και η εφημερίδα ασφαλίζομαι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*