Glassdrive: Νέο κατάστημα άνοιξε στην Πάτρα

Η  Glassdrive ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια του  επιχειρησιακού πλάνου ανάπτυξης του δικτύου της , υποδέχεται  το νέο  μέλος της  στην Πάτρα, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 99Α.

Οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά από τις 08:30 έως τις 16:30 και το Σάββατο από τις 08:30 έως τις 14:00.

Στον νέο σταθμό Glassdrive Πάτρα οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive όπως:

Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων

Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς

Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων

Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων

Τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας)

Καθαρισμό φαναριών

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM).

Το δίκτυο Glassdrive, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, με παρουσία σε 63 σημεία, και σας προσφέρει τα κορυφαίας αξιοπιστίας κρύσταλλα Saint- Gobain, με πανελλαδική κάλυψη βαθμονόμησης ADAS και την κατάλληλη τεχνογνωσία και επάρκεια προϊόντων ώστε κάθε μας πελάτης να γνωρίζει πως εδώ θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται, τη στιγμή που τις χρειάζεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*