Στα 5 εκατ. ευρώ η παραγωγή της Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου

Τα 5 εκατ. ευρώ ξεπέρασε η παραγωγή της Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής του Γ. Φουφόπουλου, καταγράφοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με τα αποτελέσματα του 2013, που είχε διαμορφωθεί στα 3.767.883 το αντίστοιχο διάστημα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Επιθεώρηση παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον τα αποτελέσματα την κατατάσσουν πρώτη ανάμεσα στις άλλες Επιθεωρήσεις. «Από τους 150 πρώτους Ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι 49 ανήκουν στην Επιθεώρηση και από τους 40 κορυφαίους Ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής οι 18 ανήκουν σε εμάς».

«Οι άνθρωποι μας δουλεύουν σκληρά για να απογειωθεί η παραγωγή της Επιθεώρησης και να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή. Μοναδικό μας μέλημα η υποστήριξη των συνεργατών προκειμένου να μεγαλουργούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επιθεωρητής Γεώργιος Φουφόπουλος.

Η Επιθεώρηση Γεωργίου Φουφόπουλου βελτιώνει κάθε χρόνο τα αποτελέσματά της και τα τελευταία 10 χρόνια που είναι πρώτη αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και οι σωστές επιλογές ξεχωρίζουν και σε περίοδο κρίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*