Εκλέγονται αύριο οι πρόεδροι στις Επιτροπές της ΕΑΕΕ

 Με βασικό θέμα συζήτησης τον ορισμό προέδρων στις Επιτροπές της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος συνεδριάζει αύριο Τετάρτη, στις 3:00 μ.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα.

Οι Επιτροπές της Ένωσης για τις οποίες και θα ληφθούν αύριοι αποφάσεις είναι:  
ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 
ΥΓΕΙΑΣ 
SOLVENCY II, OIKONOMIKΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ 
ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ 
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και έχει και η απόφαση την οποία θα λάβει ο νέος πρόεδρος της Ένωσης, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σχετικά με τα πρόσωπα που θα συνθέσουν την Εκτελεστική Επιτροπή του φορέα, που επί της ουσίας θα είναι αυτή η οποία θα αναλάβει και το κύριο βάρος της ευθύνης για την χάραξη της γενικότερης στρατηγικής του κλάδου.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι για πρώτη φορά η Εκτελεστική Επιτροπή θα έχει διάρκεια ζωής ενός έτους, ώστε του χρόνου την ίδια περίοδο η σύνθεσή της να αλλάξει και να αναλάβουν… δράση νέα πρόσωπα.

Στο μεταξύ, αύριο, μετά την εκλογή των προέδρων, στόχος του κ. Σαρρηγεωργίου είναι το Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσει αμέσως στο έργο του, συζητώντας τις στρατηγικές επιλογές της επόμενης διετίας, ώστε να τεθούν άμεσα οι προτεραιότητές και δίχως η Ένωση να χάσει χρόνο να κυνηγήσει τους στόχους της.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*