Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξίδεψε στο Μιλάνο

Τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και ταυτόχρονα συνώνυμο της μόδας και της κλασσικής μουσικής, το Μιλάνο, επέλεξε η ΑΧΑ Ασφαλιστική για να ταξιδέψει τους κορυφαίους της Πράκτορες και Μεσίτες, από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2012.

Κατά την άφιξή τους στο Μιλάνο απόλαυσαν έναν πανοραμικό γύρο στην πόλη περνώντας από το Μνημειακό Κοιμητήριο, το Castello Sforzesco, την περιοχή Brera, την Paizzale Loreto, την Corso Buenos Aires και το Giardini Pubblici.

Την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες αναχώρησαν για μια περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης, όπου επισκέφτηκαν την πλατεία και τον καθεδρικό ναό του Duomo που χτίστηκε το 1386 και υπήρξε η μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία μέχρι να κατασκευαστεί ο Άγιος Πέτρος στη Ρώμη. Επόμενη επίσκεψη στη Γκαλερία Vittorio Emmanuèle II καθώς και στην Piazza della Scala, την πλατεία όπου βρίσκεται η πιο διάσημη όπερα του κόσμου, η Σκάλα του Μιλάνου, με περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους της Όπερας και το ομώνυμο Μουσείο. Το βράδυ, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό την παράσταση του μπαλέτου «La Raymonda» στη Σκάλα του Μιλάνου.

Την τρίτη ημέρα του ταξιδιού αναχώρησαν για μια ημερήσια εκδρομή στο Κόμο, μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης. Η ομώνυμη πόλη έχει προσελκύσει πολλούς συνθέτες, συγγραφείς και καλλιτέχνες, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το ονειρικό τοπίο και την ειδυλλιακή ηρεμία της λίμνης και έχτισαν εκεί μεγαλοπρεπείς επαύλεις. Κατά την πριβέ κρουαζιέρα μας στη λίμνη του Κόμο, μεταξύ άλλων, θαύμασαν τις πιο φημισμένες βίλες όπως τη Villa Olmo, Villa Erba, το χωριό του Cernobbio και τη Villa d’Este, τη Villa Carlotta, τη Villa Versace, τη Villa του George Clooney, και τα χωριά Torno και Blevio. Στο τέλος της κρουαζιέρας, επισκέφθηκαν το ιστορικό κέντρο, το Dome, το Broletto, την εκκλησία και την πλατεία San Fedele, τα μεσαιωνικά τείχη και τους πύργους της πόλης.

Την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στην πόλη της μόδας, επισκέφτηκαν το μεγαλύτερο designer Outlet, το Serravalle Designer, 100 χιλιόμετρα έξω από το Μιλάνο, το οποίο ξεχωρίζει για τους καλαίσθητους χώρους του εμπνευσμένους από την Ιταλική αρχιτεκτονική.

To πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό αποχαιρετιστήριο δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Just Cavalli Hollywood του Roberto Cavalli, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μοιραστούν όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο ταξίδι.

Τους Ασφαλιστικούς Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ. Eric Kleijnen, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ελλάδος, Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών, Ναταλία Γιαννιού, Διευθυντής Πρακτόρων και Μεσιτών, Κατερίνα Μόσχου, Κωνσταντίνος Μακρίδης από τη Διεύθυνση Πρακτόρων και Μεσιτών και Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*