Interamerican Sales Awards 2021: H βράβευση των κορυφαίων!

Με το ισχυρό μήνυμα “Η Ανάπτυξη είστε Εσείς”, η διοίκηση της Interamerican τίμησε και βράβευσε τους διακριθέντες συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων για τις παραγωγικές επιδόσεις τους το 2021. Η μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Golf Club of Athens στη Γλυφάδα, ήταν αφιερωμένη στους συνεργάτες της Interamerican, που πίστεψαν στον εαυτό τους, κατόρθωσαν να πετύχουν κορυφαίες επιδόσεις και έδειξαν για ακόμα μια χρονιά, τον δρόμο προς την κορυφή.

Αυτή την πορεία προς την ατομική και συλλογική επιτυχία, αλλά και τις προκλήσεις του κλάδου ανέδειξε μέσα από την ομιλία του ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican. Συγκεκριμένα, μίλησε για τις τέσσερις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, με πρώτη να είναι οι Direct πωλήσεις, τονίζοντας ότι τα δίκτυα των διαμεσολαβούντων κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στις νέες αγορές που αναδύονται με κύριο φορέα ανάπτυξης τους ασφαλιστικούς συμβούλους και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, η οποία αποτελεί έναν πολύτιμο πλέον σύμμαχο που ενισχύει ουσιαστικά το ρόλο και τις δυνατότητες των διαμεσολαβητών. Στα παραπάνω, δόθηκε ειδική μνεία στην αναντικατάστατη αξία του ανθρώπινου παράγοντα στο ιδιαίτερα πολύπλοκο και εναλλασσόμενο περιβάλλον που βιώνουμε. Σ’ αυτό το περιβάλλον οι συνεργάτες της Interamerican λειτουργούν ως σύμβουλοι, προσφέροντας καθημερινά προτάσεις και λύσεις με στόχο να κάνουν τη ζωή των πελατών τους ασφαλέστερη και καλύτερη.

Η κορύφωση της Τελετής Βραβεύσεων ήταν η απονομή του βραβείου “Αλέξανδρος Ταμπουράς”, το οποίο έλαβε ο συνεργάτης της εταιρείας, Λουκάς Τουρνατζής για τις κορυφαίες επιδόσεις του, το επαγγελματικό ήθος και το πάθος για τη δουλειά του όλα τα χρόνια της συνεργασίας του με την εταιρεία.  

Ιδιαίτερα φορτισμένη και συγκινητική ήταν η στιγμή όπου προβλήθηκε βίντεο – αφιέρωμα στον Δημήτρη Κοντομηνά και ανακοινώθηκε ότι η Interamerican θεσμοθετεί ένα νέο βραβείο, το βραβείο “Δημήτρης Κοντομηνάς”, ως φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, το οποίο θα απονέμεται κάθε χρόνο σε συνεργάτη για τις εξαίρετες επιδόσεις του/της στα ετήσια παραγωγικά αποτελέσματα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από τη συμμετοχή του κωμικού ντουέτου «Εκείνος κι Εκείνος», που αποτελείται από τον Αντώνη Κρόμπα και τον Λευτέρη Ελευθερίου, οι οποίοι έδωσαν στη βραδιά έναν ανάλαφρο και ευχάριστο τόνο μέσα από ευφάνταστα κωμικά σκετς. 

Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, δήλωσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς: “Χαιρόμαστε πολύ που γιορτάζουμε μαζί τις επιτυχίες των συνεργατών μας, καθώς τα δικά τους επιτεύγματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις επιτυχίες της Interamerican. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τα καταφέραμε, όλοι μαζί. Αναπτύξαμε τις δραστηριότητές μας, ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των πελατών μας, πετύχαμε τους στόχους μας. Στις προκλήσεις της νέας εποχής, η δική μας απάντηση είναι η ανάπτυξη. Είμαστε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα που αναδύεται και η οποία θα είναι γεμάτη προκλήσεις, μέσα από τη μετάβαση σε μία μεγαλύτερη αγορά που θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Οι εταιρείες και οι άνθρωποι με ισχυρό όραμα και αξίες θα είναι οι νικητές στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται. Συγχαρητήρια σε όλους!”.

Όπως είχε γράψει το ΙW αναλυτικά:

Γ. Καντώρος: Ο «ελέφαντας στο δωμάτιο», οι νέες προκλήσεις και τα θετικά για την αγορά

Τ. Ηλιακόπουλος: Οι 3 μεγάλες αλλαγές που έγιναν στην αγορά και οι 4 προκλήσεις του μέλλοντος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*