Στο Λονδίνο ταξίδεψαν οι συνεργάτες της Prime

Το κοσμοπολίτικο Λονδίνο ήταν ο χειμερινός προορισμός επιβράβευσης των συνεργατών της Prime Insurance. Οι συνεργάτες που πέτυχαν τους στόχους των πωλήσεων πέρασαν τέσσερις ημέρες απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα, τα γραφικά σημεία της πόλης και τα υπέρλαμπρα καταστήματα της «Μητρόπολης του κόσμου».
Ρόγιαλ ‘Αλμπερτ Χολ, Χάυντ Πάρκ, Ανάκτορα του Κέσινγκτον, Μάρμπλ Άρτς, πλατεία Τραφάλγκαρ, Πύργος του Λονδίνου, Μπίγκ Μπεν μάγεψαν τους επισκέπτες, ξεδιπλώνοντας την ιστορία της πόλης. Έκαναν βόλτες, έφαγαν, διασκέδασαν και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν την πλούσια αγορά του Λονδίνου. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ, η Ρίτζεντ Στρητ και το πασίγνωστο Χάροντς αποτέλεσαν πόλο έλξης. Ο καιρός ήταν σύμμαχος καθώς το συνήθως βροχερό Λονδίνο τους έκανε τη χάρη και δεν έβρεξε πολύ ώστε να εμποδίζει τους περιπάτους με τα πόδια.
Συνοδευόμενοι από τον κ.Αίσωπο, Εμπορικό Διευθυντή και τον κ. Νίνο, Διευθυντή Marketing της εταιρίας γεύτηκαν τις ομορφιές της υπέροχης πρωτεύουσας της Μεγάλης Βρετανίας και βίωσαν, για ακόμη μία φορά, το ανθρώπινο πρόσωπο, τη ζεστή παρεϊστικη διάθεση και τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύσσει η Prime με τους Συνεργάτες της σε κάθε προορισμό. Με πολύ κέφι και χαμόγελο ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο προορισμό.
Η Prime Insurance συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες και τα ασφαλιστικά γραφεία για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου: Σίσκα Ε. ΕΕ, Β.Μηλιώνη, A. Συκάλου, Δ.Νικοδημητρόπουλο, Smart Insurance, Σ.Ξαντά, Delta Brokers, Ασφ. Γραφεία Κεντρικής Ελλάδος, Interactivity, Interteam, Saemens, Budget, ISO ΕΠΕ, Κ. Μιχαηλίδου, Α.Μπόζα, IGR Insurance Brokers, Σ. Παγάνη , Κ.Σαριδάκη, I. Ρουσσόπουλο, Stabilite Ins., Γ.Σταυριανό, Α.Φαράντο, Ν.Πετρακόπουλο, Εκ του Ασφαλούς, Κ.Κρέμου, Μ.Μπενβενίστε, Μ.Κιουράνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*