Europ Assistance – Taxiplon: Μια μεγάλη συνεργασία

Έμεινε το όχημά σας, αλλά όχι και εσείς! Η Europ Assistance ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασία της με την @taxiplon και νέα προνόμια για όλους τους πελάτες της.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απρόσμενης ακινητοποίησης το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα φροντίσει για το όχημα σας και την επισκευή του, ενώ εσείς θα συνεχίσετε ξέγνοιαστοι για τον προορισμό σας με την βοήθεια της taxiplon!

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία:

Ξεκίνησε η συνεργασία Europ Assistance και Taxiplon, για την κλήση ταξί για τους ασφαλισμένους μας, σε περίπτωση ακινητοποίησης οχήματος!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, δίνουμε λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των πελατών σε περίπτωση ακινητοποίησης των οχημάτων τους. Λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων προστασίας από την COVID-19, δεν επιτρέπεται η επιβίβαση επιβατών στα οχήματα βοηθείας: εδώ λοιπόν απαντά με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία μας με την Taxiplon!

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση ακινητοποίησης οχήματος, το εξειδικευμένο προσωπικό του Contact Centre της Europ Assistance προτείνει στους πελάτες την κλήση ταξί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Taxiplon.

Μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία είμαστε σίγουροι ότι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλού επιπέδου και προσιτές άμεσες υπηρεσίες μετακίνησης.

Προσθέτουμε διαρκώς νέες διευκολύνσεις και υπηρεσίες, και υλοποιούμε με κάθε ευκαιρία και αφορμή τη δέσμευσή μας: You Live, We Care!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*